Hogyan erhetem el, hogy egy befogadott lannyal joba legyek?
Figyelt kérdés
Szoval, befogadtunk egy 15 eves kislanyt. Nagyon kis aranyos, felenk. Tegnap koltozott hozzank, anyaval joba van, ismerik mar egymast. Anya megkert, hogy foglalkozzak vele, hogy erezze ugy mintha lenne egy testvére. Eddig rendbe van a dolog. En is orulok neki, regota szerettem volna egy lany kistesot. De en mar huszeves vagyok. Dolgozok, suliba jarok, es baratom van. Kb semmennyi szabadidom nincsen, kiveve vasarnap. 15 eves kislanyt, bulizni vagy koktelozni nem fogok elvinni. Mit tudnek kitalalni? Gondoltam elviszem,egy ilyen csajos programra. Spaba vagy, ebedelni. Ti minek orultetek volna 15 evesen? Vagy mit szeretettek volna csinalni a noveretekkel? Az anyagi dolgok nem kerdes igazabol. Szoval halmozzatok el otletekkel.
15 éves a lányom amit szeret: kalandpark, bobpálya, city jump (trambulin park), aquapark, mozi, kirándulás, cirkusz, minigolf pálya, szabadulószoba (ez utóbbi többen jobb).
2018. szept. 5. 12:47
12/38 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogyan került hozzátok?
2018. szept. 5. 12:53
13/38 anonim válasza:
Szerintem semmi különös program nem kell.
A számlákat intézni, meg munkahelyre beugrani szerintem is gáz.
Egy jó beszélgetés lenne jó, legalább megismeritek egymást. Vidd el a kedvenc helyeidre, kávézó, cukrászda, beülős, kiülős helyek. Biztos jó lesz neki, ha kicsit felfedezi a környéket, ha eddig nem is ott élt.
2018. szept. 5. 12:54
14/38 anonim válasza:
Vidd el moziba, lovagolni (az állat közelsége segíthet oldani a szorongásokat), állatparkba, de nagyjából lásd, mi érdekli. Ha ő kicsit magának való típus, ne vidd el spazni, vidd inkább nyugisabb helyre, kirándulni, sütizni. Ha kicsit nyitottabb, akkor menjetek valamilyen aktivabb programra, dodzsemezni, mondjuk.
2018. szept. 5. 12:54
15/38 anonim válasza:
Vidd el valami jó cukrászdába,sütizni,mozizni,ruhát venni,fodrászhoz,amúgy kulturált helyre emberi időben hazaérve viheted koktélozni is (persze alkoholmentesre hívd ) attól is függ milyen a lány. Mert a mai 15 évesek lehetnek kislányosak de olyanok is mint a 25 évesek. Szóval nehéz dió ez. De lehet egy rendes családi este- anyutokkal is !- társas,pizzasütés,filmnézés. Az élmények nem feltétlenül anyagiakhoz kötöttek.:)
2018. szept. 5. 12:57
16/38 anonim válasza:
Wellness még korai sztem is.
Mozizzatok, de előtte vagy utána üljetek be valahova, hogy beszélgetni is tudjatok.
Ha szereti az állatokat, állatkert.
Ha művészlélek, akkor múzeum.
Ha szereti a vizet/csúszdát aquaworld.
2018. szept. 5. 13:03
17/38 A kérdező kommentje:
Kicsit bonyolult hogyan került hozzank. Lenyeg hogy Erdelybe el par rokon, es az egyik felesegenek a tesojanak a gyereke. De a ferfitol elvettek a lanyt, mert alkoholista. Viszont az anyagiak miatt a kozeli csaladtagok nem tudtak vallalni. (Anyukajat nem is ismerte) Anya meg szivesen vallalta. Gyakran jart ki hozza, ismerkedtek. Ezt nagyon sok biroi targyalas, meg egyeb elozte meg. Szóval mar anya a hivatalos gyamja. Vasarnap megyunk bruncholni az egyik kozeli, etterembe, ezt mar sikerult megbeszelnunk. Szerintem utana haza megyunk, szepen lassan haladunk majd.
2018. szept. 5. 13:19
18/38 A kérdező kommentje:
O meg az a 15 eves aki kislany.
2018. szept. 5. 13:21
19/38 anonim válasza:
Cuki vagy. Szerintem az elején elég lesz neki a suli meg otthon, nem hiszem hogy halmozni kene a programokat.
(Ezért bocsáss meg, de a bruncholás szó valami iszonyú.)
2018. szept. 5. 13:27
20/38 anonim válasza:
Ha ilyen felenk, meg minden uj neki, akkor szerintem a kirandulas\beszelgetes\cukraszda nem jo otlet. Ott kotelezo beszelgetni, mert nem tudsz mast csinalni. Csak meg jobban megijed, mert nem tudja mirol kene beszelni.
Ellenben a vasarlas (kaja, ruha, diszparna, agynemuhuzat, kep a falra, konyv stb.) jo. Ott nem ultok egymassal szemben, ahol o azon parazik, hogy mit kene mondania.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!