Hogyan erhetem el, hogy egy befogadott lannyal joba legyek?
Először is, ajánld fel, hogy elmehetnétek valahova együtt, és mihez lenne kedve. Én első körben nem wellnessezni meg ilyen helyekre vinném, hiába jó a csajos nap, idegenként feszengenének.
De mondjuk, ha vállat vonogat, hogy nincs ötlete, be lehetne dobni, hogy akarsz magadnak egy új felsőt, nincs-e kedve elkísérni, aztán ha ott vagytok, lehet neki is "shoppingolni"... vagy mondjuk említette anyukád, hogy kéne még egy szőnyeg/polc/akármi az új szobájába (persze anyukáddal beszéld meg előre :D), jöjjön el veled ikeázni, hogy mi tetszik neki.
Ezek olyanok, hogy nem kell kötetlenül kötelezően beszélgetnie veled, mert megvan az adott téma, ami kapcsán elindultok. Ha feloldódik, akkor be lehet dobni egy ebédet, egy mozit estére, akármit. Később meg jöhetnek a szabadabb csajos programok.
Elhozni a számlákat? Ez komoly? Szerinted létezik ember, aki nem a háta közepére kívánna egy ilyen "programot"?
Szerintem ne akarj rátelepedni, idegenek vagytok, ráadásul valószínű nem csak te nem tudsz mit kezdeni egy kisebbel, ő sem tud egy jóval idősebb nővel. 5 év különbség a ti korotokban óriási.
Először olyan programot javasolnék neki, ahol nem szükséges sokat beszélgetni. Pl. mozi. Vagy otthon csinálni pattogatott kukoricát, fagyikelyhet, és leülni megnézni valamit, ha kimozdulni sem akar. Vagy elmenni úgy vásárolni, hogy ne legyetek egymás nyakán, bemenni egy plázába pl., aztán szétválni, és találkozni másfél óra múlva. Elsetleg 4-esben elmenni valahová kirándulni, hozhatná egy barátnőjét, te is vinnéd a tiédet/pasidat, együtt lennétek, de mégis lenne mindenkinek szabad tere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!