Milyen érzés egykének lenni?
Koszi a valaszokat.
Nekem 1 gyerekem van es nemakarok neki testvert. Csakhogy mindenki azt sulykolja h kell testver, onzoseg csak 1 gyereket szulni.
Nekem 2 testverem van, egesz eletemben idegesitettek, utaltam oket. Ahogy sajat szobam lett, be sem engedtem oda oket. Volt h ugyanabban a hazban eltunk megis maximum kajalasnal talalkoztunk. Anyam idegroncs lett 3 gyerektol(kulonorakra, programokra furikazott mindenkit, ipari mennyisegben fozott, amikor valakinek betegsege, mutetje volt, szetaggodta magat), apammal mar csak azert vannak egyutt mert hogy a csalad megkivanja. Amig nem voltak tesoim, majdnem 4 evig, imadtam anyukamat. Utana teljesen elidegenedtem tole. Eletem legnagyobb kicseszese h testvereim vannak. Most nekem van gyerekem, egyetlen unokaja szuleimnek, egyfolytaban azt hallgatom h nekik eleguk van mert mar 3 gyereket felneveltek es most ez is van. Anyam meg mindig a legkisebb testverem segget nyalja ejjel nappal, sokszor ezert nem tud/nem akar vigyazni az unokara. Egyfolytaban hallgatom h ok mekkora aldozatok, tonkretettuk az eletuket, mindent felaldoztak miattunk, de ok nem "ilyen" gyerekeket akartak. De persze kozben azt is hallgatom, h mekkora onzo vagyok h 1 gyerekem van csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!