Milyen érzés egykének lenni?
Figyelt kérdés
Akinek nincs testvere, az hianyolja, vagy inkabb orul, hogy nincs?2018. júl. 27. 13:54
11/25 anonim válasza:
Óriási a korkülönbség a testvéreimmel. Ők együtt nőttek fel, én úgymond egyedül, mert ők már kiskoromban elköltöztek. Azóta nagyon nem is tolják ide az orrukat. Ha így nézzük egyke vagyok, de nem bánom.
12/25 anonim válasza:
Nekem sose hiányzott, én nem tudtam volna osztozni anyán. Örülök hogy így alakult. Olyan kapcsolatom van Édesanyámmal ami ritka mint a fehér holló. :) Önzőség ide oda.
13/25 anonim válasza:
Nagyon jó tudni, hogy a szüleimnek csak én vagyok fontos és mindenben támogatnak.
Ahol két vagy pláne több testvér van ott állandó a háborúskodás, semmi jó nincs benne.Legalábbis ezt látom az osztálytársaimnál.
14/25 anonim válasza:
Nekem nem hiányzott tesó. Anyunak volt egy testvére, akivel szinte együtt nőttünk fel, de folyton kioktatgatott.
16/25 anonim válasza:
Barátnőm egyke, mondta azóta nem sajnálja mióta látja mi megy nálunk vagy a rokonainál, ahol testvérek vannak. Nehogy azt hidd, ha több testvér van, azok közösen segítenek a szülők ápolásánál...
17/25 anonim válasza:
Nekem kiskoromban hiányzott, mindig azért könyörögtem anyáméknak, hogy legyen, de nem volt pénzük még egy gyereket vállalni sajnos. :S Most csak azért vagyok szomorú, mert öreg koromban ha már nem lesznek szülők, nagyszülők akkor nem marad senkim. :(
18/25 anonim válasza:
Jó.Gyerekkoromban nem hiányzott,mert rengeteg barátom,programunk volt,de szerettem egyedül olvasgatni is.
Felnőttként meg látom ezeket a borzalmas testvér kapcsolatokat,meg hogy eltávolodnak a tesók,marakodnak a pénzen,manipulálják a szülőket,szóval most már ott tartok,hogy egyáltalán nem hiányzik.
19/25 anonim válasza:
Én örülnék, ha egyke lennék. A tesóm pokollá tette az életemet, miatta kellett 1000 km-re költöznöm otthonról. A szülőkkel is sok a konfliktus miatta.
20/25 anonim válasza:
Fantasztikus! Bennem sosem merült fel, hogy kellene nekem testvér, akiknél láttam ezt a fajta rendszert, rendre azt tapasztaltam, hogy a szülők helyett a nagyobb tesó neveli a kisebbet, veszekszenek, verekednek, egyiknek se adják meg, amire szüksége van, a szüleikhez se kötődtek annyira, mint az egykék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!