Hogyan lehet ezt a helyzetet békésen kezelni?
Én is hülyét kapnék, ha az idiota életképtelen növérem a nyakunkra hozná a gyerekét, mert szakitott a pasijával, de semmi pénze, és jönne vissza élősködni...
Ezért nem kell érettségi után szétteni és teherbe esni az elsö pasitól kb nulla munkaviszonnyal, stabul háttér nélkül.
Bár.ha az én gyerekem lennél nem engednélek vissza. Felnött vagy, oldd meg.
Féltékeny... Mire? Hogy a nővére 22 évesen felcsináltatta magát nulla önállósággal, más kontójára, és most visszakuncsorogja magát anyuciékhoz, mert a pasi elhagyta, és szintén más pénztárcájára felnőtteskedik.
Tyű, tényleg naaagy féltékenységre ad okot :D, én inkább szégyellném, ha ilyen hülye nővérem lenne ;)
Milyen kár, hogy nem volt gyakori, amikor én voltam 16 éves. :( :( :(
Nekem el kellett hallgatni, ahogy egy egyéves ordít, hisztizik, bejárkál a szobámba, mindent szétbarmol. Nem csak besegítettem, de többet kellett vele lennem, mint az anyja. Ha tudtam volna, hogy nekem jogom van kiutálni, csak mert 16 éves kamaszlány vagyok, akkor egész másképp alakul az életem...
Mert ezek szerint a testvérét egy 16 éves kis miss picha úgy üldözi el, ahogy akarja. Mi a különbség, hogy 24 éves vagy 24 hónapos? Semmi. Idegesít, betolakodott, nem kértem, hogy ott legyen, jogom van gyűlölni és megmondani, hogy tipli van. Ugye?
Vagy mégsem?
Az, hogy valaki 16 éves, nem ok, és főleg nem mentség arra, hogy annyi józan ész és empátia ne szoruljon bele, mint egy sportcipőbe.
Most sikerül egy életre tönkretennie a kapcsolatát a testvérével. Nem lehet ezen a viselkedésen azzal túllépni, hogy de hát gyerek. Pont ez az, hogy már nem gyerek. Nagyon is tudatában van annak, hogy milyen bunkó.
Pontosan!
Inkább visítson a gyerek, miközben zabálom az anyám konyhájában az anyám levesét, mint hogy a testvérem és az unokaöcsém utcára kerüljön. De mi egy család vagyunk, nem csak saját magunkra tudunk gondolni, képesek vagyunk egymást szeretni, és segítjük egymást. Tudom, hogy ezzel perverz beteg állatoknak számítunk a gyakorin, de hát ez van. Jól elba.szták a nevelésünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!