Hogy tudnám legjobban kezelni a helyzetet? Kezd eldurvulni.
Édesanyám lassan követeli, hogy legyen végre unokája.Egyre jobban mondja nekem, hogy már kéne, stb, mert unokázni akarna. :( De én jelenleg nem is szeretnék, talán egy 4-5 év múlva.
25 leszek nemsokára.Ráadásul messze lakik tőlünk, nem értem, hogy gondolta azt a nagy unokázást.(125km.)
Klimaxol, ráébredt a saját múlandóságára, bepánikol és téged csesztet. Tipikus.
Mondd meg neki szálljon le rólad, ha nem hagyná abba én kerülném.
A francnak hianyzik, hogy még a saját anyám is egye az idegemet.
Igazából jó nőnek 25 éves kora körül szülni, ha olyan a családi háttere, hogy ezt megteheti, mert akkor harmincegynéhány évesen nem szakítja meg 5 évre a karrierjét. De mondjuk ehhez az kell hog mindkét oldalról a szülők, úgy 5-5 millióval segítsék a giatalok indulását. Ha ez nincs, akkor nekik kell kb. 5 év alatt ennyit (ami mai 5 milliót ér) összespórolniuk.
Ha tudod, hogy 5 milkát nem pengetnek ki neked, akkor ez a legjobb érv.
Mit kell ezen kezelni? Megmondod, hogy x évig NEM lesz unoka, ha babaázni akar, csináljon egyet, és ha nem száll le a témáról, akkor ignorálod, míg észhez nem tér.
Apám is folyamat ezzel jött, aztán mikor már nyersen megmondtam neki, hogy le lehet szállni a hüvelyemről meg a méhemről, akkor visszább vett.
6-os, ha elmegy 24 évesen szülni, elfeljtheti, hogy valaha dolgozni fog a szakmájában.
Visszamegy 28 éves kora körül szinte nulla munkatapasztalattal, kigyerek mellől, ráadásul úgy, hogy még simán szülhet 1-2-t. Nincs az a munkaadó, aki felveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!