Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudnám legjobban kezelni...

Hogy tudnám legjobban kezelni a helyzetet? Kezd eldurvulni.

Figyelt kérdés

Édesanyám lassan követeli, hogy legyen végre unokája.Egyre jobban mondja nekem, hogy már kéne, stb, mert unokázni akarna. :( De én jelenleg nem is szeretnék, talán egy 4-5 év múlva.

25 leszek nemsokára.Ráadásul messze lakik tőlünk, nem értem, hogy gondolta azt a nagy unokázást.(125km.)

2018. máj. 4. 08:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%
És ha egyáltalán nem akarnál gyereket, akkor mit csinálna? Felkötné magát? Mondd meg neki, hogy ne csesztessen ezzel, és ha tovább folytatja, akkor ne beszélj vele egy ideig. Muszáj keményen kezelni ezt a dolgot. 25 évesen még nagyon nem kéne elcseszned az életed egy gyerekkel.
2018. máj. 4. 10:58
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

Az 1es fején találta a lényegtelent, gratula.

Figyu mindenki!!! A gyermekáldás soha semmilyen körülmények között nem megy és nem is lehet egy parancsszóra végrehajtott feladat, egy megfelelés. Nem és kész.

A születés, a lélek testet öltése teljesen más elveken alapszik, mint egy tudatos döntés, hogy megtanulok egy nyelvet vagy elmegyek a közértbe vásárolni, vagy kifestem a lakást.

Amikor itt az ideje, akkor meg fog születni a gyerek, amíg nincs, akkor szoktak a szülők megszállottan orvostól orvosig szaladgálni és mindent elkövetni, hogy legyen gyerek. És utána egyszercsak eljön a "véletlen", hogy jé sikerült.

Nyugodtan mondd meg anyukádnak, hogy üljön meg szépen nyugodtan a kispićśájàn, ne kotkodácsoljon bele olyan dolgokba, amihez még neki is semmi köze.

2018. máj. 4. 12:57
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
Mutass neki egy válási statisztikát. (66% a válások aránya)
2018. máj. 4. 13:26
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszok, aki pedig értetlenkedik, főleg 1es: Nem életképtelen vagyok, csak speciel nem szeretném megbántani az anyámat...Ha nem jutott volna eszedbe ennek a lehetősége...Jobb lenne, ha sértés nélkül menne, mert eleget voltunk már haragban régebben már...
2018. máj. 4. 15:13
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
És egyáltalán van hozzá apuka?
2018. máj. 4. 18:35
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen, azzal nem lenne gond egyébként.3 éves, jól működő kapcsolatunk van, mindent meg beszélünk gond nélkül.Csak még nem szeretnénk ilyenbe belevágni, főleg, hogy előtte pénzt szeretnénk rá félrerakni, hogy ha mégis lesz, meg tudjunk venni mindent.
2018. máj. 4. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!