Hogy tudnám legjobban kezelni a helyzetet? Kezd eldurvulni.
Édesanyám lassan követeli, hogy legyen végre unokája.Egyre jobban mondja nekem, hogy már kéne, stb, mert unokázni akarna. :( De én jelenleg nem is szeretnék, talán egy 4-5 év múlva.
25 leszek nemsokára.Ráadásul messze lakik tőlünk, nem értem, hogy gondolta azt a nagy unokázást.(125km.)
Az 1es fején találta a lényegtelent, gratula.
Figyu mindenki!!! A gyermekáldás soha semmilyen körülmények között nem megy és nem is lehet egy parancsszóra végrehajtott feladat, egy megfelelés. Nem és kész.
A születés, a lélek testet öltése teljesen más elveken alapszik, mint egy tudatos döntés, hogy megtanulok egy nyelvet vagy elmegyek a közértbe vásárolni, vagy kifestem a lakást.
Amikor itt az ideje, akkor meg fog születni a gyerek, amíg nincs, akkor szoktak a szülők megszállottan orvostól orvosig szaladgálni és mindent elkövetni, hogy legyen gyerek. És utána egyszercsak eljön a "véletlen", hogy jé sikerült.
Nyugodtan mondd meg anyukádnak, hogy üljön meg szépen nyugodtan a kispićśájàn, ne kotkodácsoljon bele olyan dolgokba, amihez még neki is semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!