Pemmencs kérdése:
Mit csináljak a LOL pc játék függő öcsèmmel, ha
kikészíti vele az egész családot?
Mindenesetre, ami viszont tény, hogy amíg valaki elé teszi a kaját, addig nem fogja megerőltetni magát. Tehát, nem, nem kell kiszolgálni, és kész. Vagy rájön, hogy alapvető dolgokat magának kell megcsinálnia, vagy éhen hal. Ez ennyire egyszerű.
2018. ápr. 8. 13:10
62/73 A kérdező kommentje:
Ha ilyen egyszerű lenne nem a játékról szólna minden az életèben hanem látnà hogy milyen lehetősègekkel van tele
Ahogy a 61-es mondja:innentől kezdve magának csinál reggelit,ha van reggelije,van,ha nincs,nincs.A zsebpénzét meg ossza be úgy,ahogy tudja,ne kapjon.
2018. ápr. 8. 18:13
Hát lehet a játék felüdülés neki,egy maximalista elvárásokkal teli merev családban..
2018. ápr. 8. 19:29
65/73 A kérdező kommentje:
Nincs elvárva semmilyen verseny, vagy szakkör a fizika sincs ráerőltetve. A jegyeit is magának szerzi senki másnak, ez van tudatosítva benne. Semmilyen ráerőltetettség nincs az egészben.
Lekapcsoltátok az áramot,elvettétek a gépét,de még akkor se akart veletek lenni,ez nem a lol hibája.. Meghallgatnám az öcsédet is,mert eddig csak a te egyoldaluságodat hallottuk.
2018. ápr. 8. 22:12
De most már tényleg érdekelne, hogy mi az a sok minden, ami van az életben (és nincs a lol-ban.)
2018. ápr. 8. 23:13
68/73 A kérdező kommentje:
Leírom azt a sokmindent: van két kutyája akikkel törődhet, van sport lehetősege, akàr egyesületben akár otthon egyénileg, régebben többször kimozdult a barátai társaságában, programozott a gépén(ehhez pl megéri bekapcsolni a gépet) vannak szakkörök délutáni tevékenységek pl robotika, terepasztal, modellezés. Nem szeretném felsorolni a világ összes tevékenységét. Csak az bánt hogy semmi mád nem érdekli a Lolon kívül.
# 68
18 éves majd megváltozik én a csvel voltam ugyanígy.
De a mai napig játszom.Viszont mellette motorozom tesépítéssek foglalkozom.Sőőt én örülök hogy csztem ebben az időszakban mert sok osztálytársam ismerősöm piált költötte a pénzt drogozott összetörte a szülei autóját...
2018. ápr. 9. 14:01
70/73 anonim válasza:
10-es, most komolyan egy sportolót, aki keményen dolgozik a céljaiért akarsz hasonlítani egy kocka gyerekhez, aki csak ül és játszik egész nap? Nevetséges vagy, légyszi ugye nem csak én gondolom így? Valaki légyszi, aki sportolt néha, mondja már, hogy nem normális, amit írt.
Kedves kérdező! Ha a szüleid veszekszenek vele és kikészíti az egész családot, akkor csak magukra vessenek. Ők nevelték ilyennek. Egyszerűen meg kell neki mondani, hogy fiam akkor most kijössz és segítesz nekünk. Vagy elvenni tőle mindent, telefont, tabletet és ne te próbáld nevelni. Ő már ilyen lett és nemigaz, hogy 18 évesen ennyi esze nincs.
2019. febr. 17. 17:30
Kapcsolódó kérdések: