Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak a LOL pc játék...

Pemmencs kérdése:

Mit csináljak a LOL pc játék függő öcsèmmel, ha kikészíti vele az egész családot?

Figyelt kérdés
Nem érdekli semmi más a LOL jàtékon kívül. Hétköznap napi 5-6órát jàtszik, hétvégén egész nap. A szüleim sokat veszekednek vele mivel 11. osztàlyos(18éves) és nem tanul, átlagban a jegyei 4/5, de semmiben nem segít otthon ki sem jön a szobájából, hanem skypeol a baràtai akikkel játszik. Volt màr olyan, hogy lekapcsoltuk az àramot, elvitték eg hónapra a gépét, làtja hogy mások Okt versenyekre mennek őt nem zavarja. Májusban előre hozott érettségizik arra sem készül, többször próbàltam beszèlni vele mert tavaly érettségiztem nem mutat érdeklődést. Menthetetlen a gyerek?!

2018. ápr. 6. 10:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:

És ez miért is így lenne? Menjetek el egy pszichológushoz, de elismerthez, aki szakmailag elismert...

Kérdezzetek rá, hogy ez mennyire normális, de ne ferdítsetek, túlozzatok.

Meg fogsz lepődni.

2018. ápr. 7. 17:59
 52/73 anonim ***** válasza:

Ne haragudj,kérdező,de ilyen stílus után még meg is lepődsz,hogy a gépezésbe menekül?

Ha nálatok ez az alaphang,a tesód helyében érettségi után nem nyitnám Rátok az ajtót,arra mérget vehetsz.

Ha meg már most gimiben spórolna egy pesti albérletre,hogy látni se kelljen Benneteket,akkor meg az lenne a bajod.

Anyudéknak senki nem tartott pisztolyt a fejéhez,hogy járassák maszek tanárhoz,pláne nem 4/5 átlaggal,szóval nem tudom,mit hőbörögnek,mondhatják azt is,hogy jól van fiam,ennyi volt,ha sikerül,sikerül,ha nem,nem.Hidd el,Nektek is jobb lenne,nem utolsó sorban neki.

Akkor lenne menthetetlen,ha nem,hogy ennyit gépezne,de 8 tárgyból állna bukásra-volt ilyen osztálytársam-,akkor megérteném ezt a hangnemet.

Off:

Ha ezen a stíluson nem változtatsz,a pasid/csajod ha nem is dob ki,mint macskát szarni, garantáltan valami függőségbe fog menekülni.Ha nem gépfüggő lesz,akkor alkohol vagy csokifüggő,személyenként változik.

Lehet,én voltam figyelmetlen,de nem vettem le a hozzászólásokból,milyen nemű vagy.

Ha esetleg említetted volna az 51. hozzászólás előtt,bocs a figyelmetlenségért!

2018. ápr. 7. 18:09
 53/73 anonim ***** válasza:
Én már kb 4x kérdeztem a kérdező korára,de ezekre a kérdésekre nem óhajt válaszolni,csak fujja a magáét. Szóval én is inkább afelé hajlok,h itt a kérdező túloz,és a tesó amint tud biztos h lelép ebből a merev kontrollmániás környezetből.
2018. ápr. 7. 18:16
 54/73 anonim ***** válasza:
Az már többször kiderült, hogy a kérdező 19-20 éves és szerintem lány.
2018. ápr. 7. 18:19
 55/73 anonim ***** válasza:
100%

Ne ide írogass kérdező mert csak a feszültéget generálod.

Ha olyan okos vagy akkor vidd el a testvéred és az egész családodat magaddal együtt pszichologushoz és megtudjátok rendesen beszélni a dolgokat.Mert csak a magdét fújod és nem látod a te hibáidat.

No offense de csak támadsz mindenkit akinek más a véleménye.Vagy más életstílust fojtat mint amit te "normálisnak" képzelsz el.

2018. ápr. 7. 19:02
 56/73 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, lehet, hogy a lol nem az élet, és nem attól kapja a szeretetet, de tartok töle, hogy több szeretetet kap azokból a pixelekböl, mint attól, aki konkrétan annyira elzárkózik tőle, hogy még annyit sem tud arról a "világról" ami neki fontos, hogy tudja, mi az idéző neve.

A másik, hogy vaoszinüleg legalább annyi szociális élete van azokkal, akikkel játszik, mintha egész nap alatt a grundon rúgná a bőrt. Mert a lol egy kooperáció alapuló csapatjáték, fontos hozzá a szociális képesség.

Az meg, hogy neked nehéz volt az előértségi, neki meg úgy tűnik, ilyen élet mellett is laza lesz, ne legyen már az ő hibája.

2018. ápr. 7. 19:21
 57/73 A kérdező kommentje:
Szeretném elmondani, hogy nekem nagyon ritkán van konfliktusom az öcsémmel. De amikor ez megtörténik ez azért van mert nem vesz semmibe. Itt nem arról van szo hány éves vagyok, hanem, hogy az öcsém nem vesz részt a család kiegyensúlyozott működésében. Ebből keletkeznek a konfliktusok mert 3an vagyunk tesvérek és a legkisebb még sok foglalkozást igényel ellenben a 18 éves öcsémmel aki elvárja hogy mindenki gondoskodjon a lényelmi szintjeiről ő csak LOLzik. Kijelentem engem nem bànt ha játszik felőlem tegye csak látni hogy mit hagy ki mit veszít és kisebb koràban mennyire érdeklődő volt minden felé, sportolt remekül úszott heti többször és most mindent a lolnak szentel. Nem akar és nem tud magáról gondoskodni elkezdeni felnőni mert nem érdekli semmi. Ezeket làtni hogy valakit megváltoztat a lol leépítette a dinamikusan zajló életet szerintem borzalmas làtni
2018. ápr. 7. 23:37
 58/73 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan,mint ha egy katona lennél,nem testvér. A család akkor kiegyensulyozott ha van szorakozás is minden félnek amit élvez,tök mindegy h lol az v épp más.
2018. ápr. 7. 23:47
 59/73 anonim ***** válasza:

Az esetleg nem jutott eszedbe,hogy idő közben rájött,hogy nem a szüleitek elvárásnak akar megfelelni,hogy látszólag kívül-belül tip-top legyen és mindenből hozza haza a kitüntetéseket?Hogy nem ettől lesz több?

Ember legyen a talpán,aki egy ilyen katonás személyt tolerálni tud hosszú távon.

2018. ápr. 8. 02:40
 60/73 anonim ***** válasza:
Huha, ha ez tényleg komoly, amit te itt ámokfutottál, akkor megértem az öcsédet. Ilyen bszogatáshadjáratra én is hasonlóan reagálnék.
2018. ápr. 8. 09:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!