Mit csináljak a LOL pc játék függő öcsèmmel, ha kikészíti vele az egész családot?
És ez miért is így lenne? Menjetek el egy pszichológushoz, de elismerthez, aki szakmailag elismert...
Kérdezzetek rá, hogy ez mennyire normális, de ne ferdítsetek, túlozzatok.
Meg fogsz lepődni.
Ne haragudj,kérdező,de ilyen stílus után még meg is lepődsz,hogy a gépezésbe menekül?
Ha nálatok ez az alaphang,a tesód helyében érettségi után nem nyitnám Rátok az ajtót,arra mérget vehetsz.
Ha meg már most gimiben spórolna egy pesti albérletre,hogy látni se kelljen Benneteket,akkor meg az lenne a bajod.
Anyudéknak senki nem tartott pisztolyt a fejéhez,hogy járassák maszek tanárhoz,pláne nem 4/5 átlaggal,szóval nem tudom,mit hőbörögnek,mondhatják azt is,hogy jól van fiam,ennyi volt,ha sikerül,sikerül,ha nem,nem.Hidd el,Nektek is jobb lenne,nem utolsó sorban neki.
Akkor lenne menthetetlen,ha nem,hogy ennyit gépezne,de 8 tárgyból állna bukásra-volt ilyen osztálytársam-,akkor megérteném ezt a hangnemet.
Off:
Ha ezen a stíluson nem változtatsz,a pasid/csajod ha nem is dob ki,mint macskát szarni, garantáltan valami függőségbe fog menekülni.Ha nem gépfüggő lesz,akkor alkohol vagy csokifüggő,személyenként változik.
Lehet,én voltam figyelmetlen,de nem vettem le a hozzászólásokból,milyen nemű vagy.
Ha esetleg említetted volna az 51. hozzászólás előtt,bocs a figyelmetlenségért!
Ne ide írogass kérdező mert csak a feszültéget generálod.
Ha olyan okos vagy akkor vidd el a testvéred és az egész családodat magaddal együtt pszichologushoz és megtudjátok rendesen beszélni a dolgokat.Mert csak a magdét fújod és nem látod a te hibáidat.
No offense de csak támadsz mindenkit akinek más a véleménye.Vagy más életstílust fojtat mint amit te "normálisnak" képzelsz el.
Kedves kérdező, lehet, hogy a lol nem az élet, és nem attól kapja a szeretetet, de tartok töle, hogy több szeretetet kap azokból a pixelekböl, mint attól, aki konkrétan annyira elzárkózik tőle, hogy még annyit sem tud arról a "világról" ami neki fontos, hogy tudja, mi az idéző neve.
A másik, hogy vaoszinüleg legalább annyi szociális élete van azokkal, akikkel játszik, mintha egész nap alatt a grundon rúgná a bőrt. Mert a lol egy kooperáció alapuló csapatjáték, fontos hozzá a szociális képesség.
Az meg, hogy neked nehéz volt az előértségi, neki meg úgy tűnik, ilyen élet mellett is laza lesz, ne legyen már az ő hibája.
Az esetleg nem jutott eszedbe,hogy idő közben rájött,hogy nem a szüleitek elvárásnak akar megfelelni,hogy látszólag kívül-belül tip-top legyen és mindenből hozza haza a kitüntetéseket?Hogy nem ettől lesz több?
Ember legyen a talpán,aki egy ilyen katonás személyt tolerálni tud hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!