Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak a LOL pc játék...

Pemmencs kérdése:

Mit csináljak a LOL pc játék függő öcsèmmel, ha kikészíti vele az egész családot?

Figyelt kérdés
Nem érdekli semmi más a LOL jàtékon kívül. Hétköznap napi 5-6órát jàtszik, hétvégén egész nap. A szüleim sokat veszekednek vele mivel 11. osztàlyos(18éves) és nem tanul, átlagban a jegyei 4/5, de semmiben nem segít otthon ki sem jön a szobájából, hanem skypeol a baràtai akikkel játszik. Volt màr olyan, hogy lekapcsoltuk az àramot, elvitték eg hónapra a gépét, làtja hogy mások Okt versenyekre mennek őt nem zavarja. Májusban előre hozott érettségizik arra sem készül, többször próbàltam beszèlni vele mert tavaly érettségiztem nem mutat érdeklődést. Menthetetlen a gyerek?!

2018. ápr. 6. 10:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 A kérdező kommentje:

Még mindig nem ÉRTITEK! Itt az a lényeg hogy NINCS szociális kapcsolata. Emiatt, hogy életképtelent jàtszik keletkezik a konfliktus.

Nem tudom mi a LOL neve elhatàrolom magam a teljes jâtèktól mert szerintem ZERO értelme van.

2018. ápr. 7. 15:38
 42/73 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,és neked van szociális életed,miért a tesodén lovagolsz? Ilyen családbol kell mielőbb lelépni..
2018. ápr. 7. 15:39
 43/73 A kérdező kommentje:
Nem lógok az életén. Nekem vannak barátaim, életem stb. Tudom senki sem tökéletes de az öcsém kinevet ha azt mondom készülj kicsit a májusi előrehozott érettségidre mert tavaly nekem sem volt könnyű. Lehet aspergere?
2018. ápr. 7. 15:44
 44/73 anonim ***** válasza:
Én is lolozok,pedig nem mai csirke vagyok már,semmi rossz nincs abban,nem vagyok aspergeres se, de hülyét kapnék egy ilyen testvértől..
2018. ápr. 7. 15:46
 45/73 A kérdező kommentje:
Nem szoktam napi szinten emiatt magyaràzni neki, ha EZT gondolnátok. Csak lehetetlen alaknak tartom és ezt a játék vàltja ki belőle. A jàték az oka mindennek és ezèrt gondolom hogy aki ezzel jàtszik megfosztja magàt a való élettöl. Mert becsapja magàt egy hamis vilàgban
2018. ápr. 7. 15:49
 46/73 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem h itt inkább veled van baj,mindenki azzal tölti a szabad idejét amivel szeretné, én ha kedvem van lolozok,ha kedvünk van társasozunk,a mérték a lényeg mindennel. És nem vagyunk egyformák,nem lehet a másolatod az öcséd,önnáló lény.
2018. ápr. 7. 15:52
 47/73 anonim ***** válasza:
87%
Mindenki hülye aki játszik,mindenki hülye rajtad kivül akit más érdekel mint téged, mert te vagy az okos aki a tökéletes,ezt a tipust ismerem sajnos közelről.
2018. ápr. 7. 15:54
 48/73 A kérdező kommentje:
Beszippantotta a játék és helyette kell nagyon sok mindent megtennem a családi béke érdekében, ez normális? Ne mondjàtok. 18 évesen képtelen normálisan részt venni az életben? Elmegy a gimibe haza és jàték és újra. Szerintem a LOL nem élet és nem tőle kapja a szeretet
2018. ápr. 7. 15:54
 49/73 anonim ***** válasza:
100%
Miért fáj neked ennyire h játszik és lazit? A suliban él szociális életet,valoszinleg otthon nem ohajt,annak meg azért oka van.. Te hány éves vagy? Éld az életed? Mit kell tenned helyette? Senki nem azért játszik h szeretet kapjon,hanem mert jo lazitani,mert jo játszani,fejlodni,főleg közös csoport játékben. Ha lesz gyereked nem engeded majd játszani semmivel? Nem a játék a hibás ha vki nem akar a családjával kommunikálni időt tölteni,ott a családdal nem stimmel vmi,a függő is ott lesz ahol probléma van,és a játék az egyetlen menekkülési felület,nem láttál te még játékfüggőt,az nem 4 5 os es nem csak pár orát játszik,aki meg elhatárolodik a családjátol az már játék nélkül se akarna velük lenni,a játék erre is csak eszköz. Csak hajtod a magadét h szemet lol elvette az öcsikdet de a dolgok mögé kéne látni..
2018. ápr. 7. 16:02
 50/73 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul látod...
2018. ápr. 7. 17:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!