Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan tegyem azon magam túl,...

Hogyan tegyem azon magam túl, hogy testvéremnek minden az ölébe hullik?

Figyelt kérdés

Én heti 6 napot 12 órázok , hogy valamit elérjek. Plusz munkákat is vállalok. Az én nővérem pedig a következőek szerint él. Talált magának egy balekot aki eltartja. A saját fizetését egy az egyben félrerakja aztán minden hétvégén hozzám jön siránkozni , hogy nincs pénze. Pedig igen is van csak nem költi. Párszor adtam már neki kölcsön , de az utóbbi időben már picit bosszantó , hogy én egy fizetésből tartom fel magam a házat stb. És neki még van bátorsága kérni tőlem egyszer kétszer oké , de hogy minden hónapban az már nekem sok egy picit. Ha meg mondom neki , hogy most bocsi nem adok akkor azzal jön , hogy nem igaz hogy nem foglalkozok a testvéremmel és hasonlók.

Picit igazságtalannak tartom ezt az egészet, és nem tudom , hogyan tegyem túl magam ezen vagy találjak egy megoldást

2018. jan. 27. 10:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
Ne torodj a sirankozasaval, es ne adj neki kolcson, ha biztosan tudod, hogy felretesz maganak. Ennyi. Ne hagyd, hogy iranyitsanak, ha zavar, hogy hulyenek neznek.
2018. jan. 27. 10:48
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
Kérj te is tőle valamire kölcsön, ha nem ad (pl mert nincs neki), akkor legközelebb ha ő kér tőled mondd neki vissza ugyanezt az okot hogy miért nem adsz.
2018. jan. 27. 10:49
 3/20 anonim ***** válasza:
99%

Ha tudod hogy a sajatjat felreteszi akkor minek adsz? Mond meg hogy kerjen a fetjetol.

Csak azt lehet kihasznalni aki hagyja magat...

2018. jan. 27. 10:49
 4/20 anonim ***** válasza:
82%
Ferjetol*
2018. jan. 27. 10:50
 5/20 anonim ***** válasza:
31%
Ha te fizetsz mindent, írd össze a rezsit ês ha kér pénzt, tedd elé. Aztán mond meg neki hogy az ő részét is befizetted, vegye úgy hogy azt kapta kölcsön.
2018. jan. 27. 10:52
 6/20 anonim ***** válasza:
94%
Te most tényleg azt irigyled hogy kitartatja a seggét? Az meg a te hülyeséged ha pénzeled. Megsértődik ha nem adsz? És? Legalább lekopik rólad.
2018. jan. 27. 10:58
 7/20 anonim ***** válasza:
82%

Ne legyél már hülye. Ha ilyen szinten hagyod, hogy az eltartott ri.banc tesód kihasználjon és még azt a kevés pénzed is elvegye, akkor meg is érdemled a sorsod.

Tessék a sarkadra állni!

2018. jan. 27. 11:02
 8/20 anonim ***** válasza:
93%
Holnap kérj tőle pénzt. Ha nem ad, mondd, hogy miért nem foglalkozik a testvérével.
2018. jan. 27. 11:25
 9/20 anonim ***** válasza:
98%
Már bocs de ennek így kb semmi értelme. Ha kitartott lenne (vagyis minden a csávó fizetne és még pénzelné is a csajt) és valóban minden pénzét elrakná, akkor mi a pitsára kellene neki hitel? Szerintem te ezt csak beképzeled magadnak. Értem én hogy szar a munkád meg az életed, de ez nem a testvéred hibája.
2018. jan. 27. 11:57
 10/20 anonim ***** válasza:
94%

"A saját fizetését egy az egyben félrerakja"

EZt nem csak te gondolod?

2018. jan. 27. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!