A testvéremnek én vagyok a legnagyobb ellensége, és folyton engem akar legyőzni mindenben!?
Azt hiszi,hogy ő mindenben jobb nálam,és ha véletlenül valamiben mégis én jobb vagyok nála egy kicsivel is,akkor ő azt megmagyarázza,hogy az úgy mért volt csalás,és ő még abban is jobb nálam. Általános iskolás korunkban együtt jártunk atletizálni,csak később az edző kirakta őt a csapatból,mert nem bírta elviselni a testvérem,hogy én gyorsabb vagyok nála,úgy hogy én 2 évvel fiatalabb vagyok nála,ezért futás közben mindig fellökött.
Plusz mostanában arra kapott rá,hogy mindig kiveszi a táskámból az ellenőrzőm,jó alaposan átnézni a jegyeim,aztán mindig az orrom alá dörgöli,hogy én kettes tanuló vagyok(azért mert tavaly lett egy kettesem),és hogy én a család szégyene vagyok,nem fogom semmire sem vinni,miközben neki csupán azért jók a jegyei,mert kipuskáz mindent szó szerint.
Visszaszólni nem merek neki,mert olyankor mindig megver.
Mit tudnék csinálni?Már nagyon elegem van belőle!
Feltekeny rad. Egyertelmuen kisebbrebdusegi erzese van.
Probald tulelni a helyzetet, nem foglalkozni vele, nem reagalni a butasagara.
Ha csak ismerosod lenne, azt mondanam, szakitsd meg vele a kapcsolatot, mert ebbol nehez "kigyogyulni", a legproblemasabb emberek a folyton hasonlitgato, versengo, kisebbrendusegi erzessel kuzdo emberek....
De mivel a testvered, probalj vele bekeben meglenni.
Tudom, ez nem vigasztal, de neki sokkal rosszabb, mint neked.
Sajnos a testvérednek ilyen a jelleme , nem a fair -play beállitódásáról lesz hires , es legyen ez lecke , kiismerted , kiadta magát. Lehet késöbb hasznát veszed h mar volt szerencséd kiismerni a gerinctelenségét.,
Minden rossz amit rádmond , azt saját magáról gondolja, kisebbségi érzése van , a sértéseket ne vedd fel .
Egy keleti bölcs szerint : " nem vagyok az , akinek gondolsz, hanem te vagy az , akinek engem gondolsz"
Ez a pszichológia egyik alapigazsaga , mindenki magából indul ki.
Megváltozni nem fog csak megtanulja leplezni majd a jellemtelenségét.
Es minek kéne pitizzen egy ilyen jellemtelennel ?
En beszelnek a szulökkel
Van benne valami . De megis ki kene inkabb alljon magaert , hosszutavon nyeresegesebb mintsabb tönkretegye az életét es ne törekedjen többet h ne irritálja a testvért .
Majd lesz belöle veces h ne idegeskedjen a masik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!