Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A testvéremnek én vagyok a...

A testvéremnek én vagyok a legnagyobb ellensége, és folyton engem akar legyőzni mindenben!?

Figyelt kérdés

Azt hiszi,hogy ő mindenben jobb nálam,és ha véletlenül valamiben mégis én jobb vagyok nála egy kicsivel is,akkor ő azt megmagyarázza,hogy az úgy mért volt csalás,és ő még abban is jobb nálam. Általános iskolás korunkban együtt jártunk atletizálni,csak később az edző kirakta őt a csapatból,mert nem bírta elviselni a testvérem,hogy én gyorsabb vagyok nála,úgy hogy én 2 évvel fiatalabb vagyok nála,ezért futás közben mindig fellökött.

Plusz mostanában arra kapott rá,hogy mindig kiveszi a táskámból az ellenőrzőm,jó alaposan átnézni a jegyeim,aztán mindig az orrom alá dörgöli,hogy én kettes tanuló vagyok(azért mert tavaly lett egy kettesem),és hogy én a család szégyene vagyok,nem fogom semmire sem vinni,miközben neki csupán azért jók a jegyei,mert kipuskáz mindent szó szerint.

Visszaszólni nem merek neki,mert olyankor mindig megver.

Mit tudnék csinálni?Már nagyon elegem van belőle!

2016. okt. 24. 21:07
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Azt még kifelejtettem,hogy szó szerint úgy beszél velem,mint a kutyájával,plusz mindenféle hajléktalan embert többre tart mint engem.
2016. okt. 24. 21:15
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Feltekeny rad. Egyertelmuen kisebbrebdusegi erzese van.

Probald tulelni a helyzetet, nem foglalkozni vele, nem reagalni a butasagara.

Ha csak ismerosod lenne, azt mondanam, szakitsd meg vele a kapcsolatot, mert ebbol nehez "kigyogyulni", a legproblemasabb emberek a folyton hasonlitgato, versengo, kisebbrendusegi erzessel kuzdo emberek....

De mivel a testvered, probalj vele bekeben meglenni.

Tudom, ez nem vigasztal, de neki sokkal rosszabb, mint neked.

2016. okt. 24. 21:21
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Fogsz egy viperat aztan megmondod hogy matol o a csicska 😂
2016. okt. 24. 21:30
 4/15 anonim ***** válasza:
Gyerekként mi is ilyenek voltunk. Most meg el sem lehet választani minket, a testvérem a legjobb barátom is egyben, és mindig számíthatok rá. Hidd el, ezt egy idő után valószínűleg kinövi, de addig nem lesz könnyű Neked :(
2016. okt. 24. 21:53
 5/15 anonim ***** válasza:

Sajnos a testvérednek ilyen a jelleme , nem a fair -play beállitódásáról lesz hires , es legyen ez lecke , kiismerted , kiadta magát. Lehet késöbb hasznát veszed h mar volt szerencséd kiismerni a gerinctelenségét.,

Minden rossz amit rádmond , azt saját magáról gondolja, kisebbségi érzése van , a sértéseket ne vedd fel .

Egy keleti bölcs szerint : " nem vagyok az , akinek gondolsz, hanem te vagy az , akinek engem gondolsz"

Ez a pszichológia egyik alapigazsaga , mindenki magából indul ki.

Megváltozni nem fog csak megtanulja leplezni majd a jellemtelenségét.

2016. okt. 24. 22:38
 6/15 anonim ***** válasza:
Őszintén sajnállak. Nem is a tesód a legnagyobb féreg a történetben, hanem a szüleid, akik nyugodtan végignézik a tetű viselkedését. Az ilyen véleményem szerint nem szülő. Hálát adok az égnek, hogy nincs testvérem.
2016. okt. 24. 22:51
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha elkezd dicsekedni akkor te is dicsérd meg, ismerd el hogy jobb, vagy hogy te rosszabb vagy. Ha nem úgy van akkor is. Aztán mondjuk ha kettesben vagy szülővel és mégis el szeretnéd mondani, hogy pedig nem úgy van, azt tesódnak nem kell tudnia. És egy idő után csak megunja, ha mindenben ő a jobb. Mit tud csinálni, ha már nem győzheted le? :) legalább is ha ő ezt hiszi.. Az már más kérdés, hogy később szar lesz rájönnie, hogy hazudtál, de ő is ezt teszi. Ő megrontja vele az életed, de te ezzel viszont szebbé teszed mindkettőtökét. Én ezt tenném
2016. okt. 24. 22:53
 8/15 anonim ***** válasza:
61%

Es minek kéne pitizzen egy ilyen jellemtelennel ?

En beszelnek a szulökkel

2016. okt. 24. 22:54
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem pitizés az ha ráhagyja. Tudod okos enged. Egyébként sincs sok választása, másrészt ha szülők eddig nem vették ezt az egészet észre akkor beszélgetés után is tojnának az egészre.
2016. okt. 24. 23:05
 10/15 anonim ***** válasza:

Van benne valami . De megis ki kene inkabb alljon magaert , hosszutavon nyeresegesebb mintsabb tönkretegye az életét es ne törekedjen többet h ne irritálja a testvért .

Majd lesz belöle veces h ne idegeskedjen a masik

2016. okt. 24. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!