Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A testvéremnek én vagyok a...

A testvéremnek én vagyok a legnagyobb ellensége, és folyton engem akar legyőzni mindenben!?

Figyelt kérdés

Azt hiszi,hogy ő mindenben jobb nálam,és ha véletlenül valamiben mégis én jobb vagyok nála egy kicsivel is,akkor ő azt megmagyarázza,hogy az úgy mért volt csalás,és ő még abban is jobb nálam. Általános iskolás korunkban együtt jártunk atletizálni,csak később az edző kirakta őt a csapatból,mert nem bírta elviselni a testvérem,hogy én gyorsabb vagyok nála,úgy hogy én 2 évvel fiatalabb vagyok nála,ezért futás közben mindig fellökött.

Plusz mostanában arra kapott rá,hogy mindig kiveszi a táskámból az ellenőrzőm,jó alaposan átnézni a jegyeim,aztán mindig az orrom alá dörgöli,hogy én kettes tanuló vagyok(azért mert tavaly lett egy kettesem),és hogy én a család szégyene vagyok,nem fogom semmire sem vinni,miközben neki csupán azért jók a jegyei,mert kipuskáz mindent szó szerint.

Visszaszólni nem merek neki,mert olyankor mindig megver.

Mit tudnék csinálni?Már nagyon elegem van belőle!

2016. okt. 24. 21:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy ne törekedjen a jóra, jobbra, csak hogy ha tesója szenved akkor hagyja rá.
2016. okt. 25. 00:47
 12/15 datruth válasza:
38%
nincs mesekövetkezik a durva módszer,sajnos rossz dolog és kellemetlen de mindenkitudja ennél az esetnél egyből problémát old,ha tudsz szerezz,boxert,viperát,wagy akármilyen ütleget lehet az bot is,készülj fel,kreálj egy helyzetet(nem így az igazságos de könnyebb),aztán meg ne sajnáld ő is megtenné weled, elárulom attól hogy te ütöd hosszú távon neki is jobb lessz,ezután viselkedj wele normálisan ha ugyanúgy csinálja akkor wedd elő a módszert újra, na ez lessz az amit egy idő után meg un nem az amit ők beszélnek :)
2016. okt. 25. 01:32
 13/15 anonim ***** válasza:
53%

Öcsém is ilyen volt, valahogy elteltek az évek, felnőttünk, és ugyanúgy utáljuk egymást, mint a ... :D hála a jó életnek, igyekszünk egymás felé sem nézni. Igen, magunkból indulok ki, de a saját gyerekem majd nem büntetem kistesóval, az fix. Kitartást, kérdező!

23N

2016. okt. 25. 04:51
 14/15 acelsziv ***** válasza:
Szüleitek mit szólnak ehhez? Mert a lelki bántalmazás is bántalmazás. Ha őket nem érdekli beszélj az osztályfőnököddel. Ő tudni fogja, hogy mi a teendő.
2016. okt. 25. 08:42
 15/15 anonim ***** válasza:
én vagy átnéznék ilyenkor rajta, vagy azt mondanám "igen te vagy a legokosabb ember a világon", ha meg akar verni azt se hagynám minimum kikaparnám a szemét vagy sípcsonton rúgnám.Amúgy szüleid ilyenkor hol vannak ?
2016. okt. 25. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!