Hogy mondjam meg a testvéremnek, hogy költözzön el tőlem?
Testvéredet? Rendőrségen?
Van munkahelye?
Segíts neki albérletet keresni és költözni.
Ha találtok egy megfelelőt és mégsem költözik, akkor zárcsere!
Rendőrség, megáll az eszem!
Tudod van az a mondás, hogy mindenkit hülyére lehet venni EGYSZER. Ha másodszor is hülyére eszik az már az ő hibája.
Adj neki határidőt és kérd el a rezsirészét.
Egyes, miért ne jelentse fel, csak mert a bátyja? És?
Kérdező adj neki két hetet, aztán cuccolj össze, ás tedd ki a holmiját az ajto elé.
Tudod az ingyenélök másból nem értenek, sajnos - tapasztalat.
#3-as
1-es vagyok.
Azért, mert a testvére és nyilván nem volt köztük rossz a viszony, ha már kétszer is befogadta a Kérdező.
Az, hogy mostanra tele lett a töke vele és a kutyájával, az más tészta, ha elköltözik a testvér a kutyájával, akkor egy idő után megint jóban lesznek.
Eszembe nem jutna a testvéremre rendőrt hívni, mert nem fizeti a rezsit, hanem megoldanám a problémát, ahogy fentebb leírtam.
De ahány ház, annyi szokás ...
Egy dolog, hogy kutyával nem egyszerű albérletet találni.
A másik, hogy akkor ott neki bizony albérleti díjat és rezsit is kell fizetnie, ami persze nem olyan kényelmes, mint nálad ingyen csövezni.
Tedd ki, aztán majd megbékél. Én már akkor kivágtam volna, mikor a megkérdezésem nélkül hoz egy kutyát a saját lakásomba. Mehetett volna a kutyával amerre lát.
Nem azért, mert az állatokkal lenne bajom, nekem két kutya is van: kertes házban.
Ne érdekeljen, hogy mennyire sértődik meg! Ha jobban belegondolsz, ennek a testvéri kapcsolatnak már amúgy is lőttek, mert te már a jelenlétét se tudod elviselni, és csak gyűlnek a sérelmeid. Ebből a szempontból is az lenne a legjobb, ha minél előbb költözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!