Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy mondjam meg a testvéremne...

Hogy mondjam meg a testvéremnek, hogy költözzön el tőlem?

Figyelt kérdés
A bátyám már másodszor játssza el velem a következőket, mert szakított a barátnőjével. Másodszor is hozott ide egy kutyát. Azt mondta, hogy folyamatba van az albérlet keresés, ezért fogadtam be. Ez volt 2 hónapja.(Én úgy max. 2 hétre gondoltam a befogadást.) Mit csináljak szerintetek? Én azt akarom, hogy költözzön el! Kutya nélkül se maradjon! Természetesen a rezsibe nem száll be. Ti hogy oldanátok meg a helyzetet? Lehet, hogy a rendőrségen fel kell jelentsem! Nem akar elköltözni! Nagyon várom a tanácsokat!
2017. febr. 18. 21:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Leültök elmondod neki, hogy ez így nem működik, ha nem száll be a rezsibe és nem talál megoldást 1-2 héten belül, akkor zárat fogsz cserélni. Majd amikor nem tud bemenni, komolyan veszi.
2017. febr. 19. 09:42
 12/21 A kérdező kommentje:
Nekem nem is kell már, hogy a rezsibe beszálljon! Akkor gondolom, arra fogná, hogy neki van joga maradni. Én azt akarom, hogy menjen el. A zárcsere se egyszerű. A kutya miatt szinte egész nap itthon van. Meg neki tényleg kényelmes lehet ez így. Én hétköznap eljárok dolgozni, ő meg úgy 10 órát kényelmesen elvan egyedül itthon.
2017. febr. 19. 09:53
 13/21 A kérdező kommentje:
Egyébként elvileg dolgozik. Saját magának. Csak éppen alig van belőle pénz. Ragaszkodik hozzá. Nekem kellene megmondjam egy 44 embernek, hogy ha nincs pénze ebből, akkor más munka után kellene nézni? Vicces.
2017. febr. 19. 10:37
 14/21 A kérdező kommentje:
Bocsánat, 44 éves ember...
2017. febr. 19. 10:38
 15/21 kovpet ***** válasza:
100%

Lakása van? Van.

Kajája van? Van.

Akkor minek törje magát a melóval? Naná, hogy nem dolgozik.

2017. febr. 19. 12:24
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Így:

"Figyelj, Péter, vagy feltakarítod a kutyád után a kupit és beszállsz a rezsibe vagy sajnálom, de el kell innen menned záros határidőn belül (értsd: 1 hét), mert én ezt nem bírom elviselni."

2017. febr. 19. 12:36
 17/21 A kérdező kommentje:
A kaját magának veszi...
2017. febr. 19. 12:47
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Legyél emberséges a testvéreddel, döbbenetesen extra dolgokat produkál az élet!

Soha nem tudhatod, hogy mikor kell neked segítség, amit lehet, hogy ő fog megadni.

Én úgy gondolom, hogy ne Budapesten keressetek albérletet, mert azok az ő anyagi viszonyaival megfizethetetlenek és kutyával reménytelenek, hanem Pest megye pesti oldalán, különösen, ha nem kell naponta munkába járnia.

Ezeken a helyeken feléért, negyedéért kaphat kisebb házat, téliesített nyaralót. Ez a kutyájának is jobb megoldás lenne.

2017. febr. 19. 20:13
 19/21 A kérdező kommentje:
Legyek emberséges, legyek emberséges. Ő emberségesen viselkedett velem? Idehozott egy kutyát (másodszor is), anélkül, hogy megkérdezett volna. A lakásomra alig lehet rá ismerni a sok kutyaszőrtől. A kutya a mancsával a tapétát ledörzsölte. Így kell viselkedni befogadottként?
2017. febr. 19. 20:47
 20/21 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, elég emberséges, ha adok neki 10 napot, hogy oldja meg a saját problémáját. Én eddig bírtam.
2017. febr. 19. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!