Miért nem veszi ezt komolyan a családom?
Figyelt kérdés
A barátom allergiás a macskákra de a családomat, leginkább a hugomat és anyámat nem érdekli. Állandóan rosszul van tőle szegény, hány meg minden. Ha szólok hogy tegyék ki mert jön a barátom akkor megy a sápitozás. A hugom konkréten azt mondja menjünk a szobámba, oké de legyünk ott napokon át? A macska mindenhova bemehet az én szobámon kivul, még a fürdőbe is. Most is a kanapén fekszik a dobozán apám mellett a dög, minden meg van nrki engedve. Fél ora mulva meg itt a barátom...😑😑2017. júl. 26. 19:25
31/42 anonim válasza:
Miért te vajon nem vagy bunkó ezzel a dögözéssel?
Te is lesz.od a családod igényeit, a pasid a mindenható aki előtt essenek hanyatt a saját házukban, tehát nem is értem mi bajod, azt kapod csak vissza.
32/42 anonim válasza:
Hogy te mekkora egy csicska vagy. Ki a fszt érdekel a barátod? Nem ő van otthon. Komolyan mondom... ha meg allergiás, akkor ne menjen oda. Én se eszek olyan ételt, amire allergiás vagyok. Arról nem a macska tehet, hogy egy lelketlen paraszt vagy :D
33/42 A kérdező kommentje:
Ki a fszt étdekel hogy hívpm a macskát? Egy állat bmeg nem is érti mit mondanak neki! Ti fogyatékosak vagytok komolyan mondom
2017. júl. 27. 13:03
34/42 anonim válasza:
Kérdező, de érzi azt, ha utálattal a hangodban szólsz hozzá. Attól, hogy nem beszél, még nem hülye. Ellenben a te IQ-dról megvan a véleményem...
A párod a családban senki (16 éves tinip.a aktuális kandúrja kategória), nem is kötelesek beengedni, ha nem akarnák, mert a szüleid a lakás tulajdonosai. Nem muszáj nálatok lenni.
37/42 anonim válasza:
Hogy te mekkora egy érzéketlen, öntelt, beképzelt kis liba vagy.... Abba a "dögbe" több értelem szorult mint beléd, ez látszik.
38/42 A kérdező kommentje:
Hogy mi volt tegnap este? Mikor megjött barátom beköszöntünk apához a nappaliba de ránk se figyelt. Ma meg a hugom játszotta a nagyasszonyt egész nap, miért most hozod le a tányért, ne menj most a fürdőbe blablabla... Mintha direkt be akarna égetni a barátom előtt. Legalább délután ki volt rakva a dög mert a hugom is kint volt
2017. júl. 27. 19:17
39/42 anonim válasza:
Szóval szerinted itt csak annak van igaza, aki veled egyetért. Kicsit gondolkodj már el magadon.
40/42 anonim válasza:
Miért nem sued a barátod gyógyszert? Én is allergiás vagyok, gyógyszerrel semmi bajom, pedig nagyon durva allergiám van a macskáktól... mindenre van megoldás csak keresni kell. Egyébként a legtöbb állat értelmesebb mint a legtöbb ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!