Miért nem veszi ezt komolyan a családom?
A családotokban egy dög van: te.
Allergiától nem lehet hányni. A barátod idióta. Te is az vagy. Költözz el a fenébe otthonról a hányós barátoddal, teremts saját lakást, aztán ott azt csináltok, amit akartok.
Nehogy már egy ártatlan kisállat szenvedjen azért, mert ti normálatlanok vagytok.
Ha elvinném menhelyre apám agyonütne érte. Ugy szedte össze a keletibe a húgomnak mert sírt miután megdöglött anyum brit kékje, ez meg ugyanilyen szürke de keverék. Most a hugom szobájába vqn a DÖG de ki fogja engedni megmondta mert az alom máshol van.
Milyen bogyót lehet szedni erre?
Én is allergiás vagyok a macskára és nem segít rajtam, hogy kint vagy bent van a macska. Én úgy is megéreztem egyszer, hogy már hónapok óta volt ott macska, csak elrakták a szekrénybe a játékait...
Miért nem mentek a barátodhoz inkább? Én biztos nem járkálnék a helyében olyan helyre, ahol majdnem megfulladok.
Az ugye megvan, válaszolük, hogy attól, mert elteszi a macskát külön szobába, attól a bundja még ott van a kanapén, szőnyegen, stb., és a kedves kérdező párja ugyanúgy rosszul lesz tőle?
Mellesleg, aki tudja, hogy allergiás erre-arra, az írasson gyógyszert és szedje, de én sem tenném ki a macskát-kutyát az udvarra, csak mert a lányom aktuális pasikája nem tud orvoshoz menni a bajával.
A barátod helyében nem mennék át. Megbeszélhetnéd vele, hogy máshol találkozzatok.
Ha a macska ki is lenne téve, a szőr ott marad. Nem segítene rajta.
Vagy ahogy a húgod mondja, menjetek a te szobádba. De utána ne csodálkozzon a család, ha szartok rájuk, és annyiba veszitek őket, mint ő titeket.
Olyan undorító stílusod van, hogy tőlem aztán a pasival együtt repülnél, ha nem tetszik valami.
Az állatok nem hülyék, még jó, hogy odakap, érzi, milyen ember vagy.
Egyébiránt az ember személyisége megmutatkozik abban, hogy hogy viseltetik a DÖGÖK iránt.
Aki pl. így, azt én nem veszem emberszámba, mert egy szarember más területeken is, az borítékolható.
Kedves kérdező pl. leszarja a teljes család véleményét és kényelmét a macskáén felül, neki csak az aktuális farok a lényeg ugye.
Ha nem tetszik valami, akkor lehet máshol lebzselni a barátoddal, hisztérika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!