Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért nem veszi ezt komolyan...

Miért nem veszi ezt komolyan a családom?

Figyelt kérdés
A barátom allergiás a macskákra de a családomat, leginkább a hugomat és anyámat nem érdekli. Állandóan rosszul van tőle szegény, hány meg minden. Ha szólok hogy tegyék ki mert jön a barátom akkor megy a sápitozás. A hugom konkréten azt mondja menjünk a szobámba, oké de legyünk ott napokon át? A macska mindenhova bemehet az én szobámon kivul, még a fürdőbe is. Most is a kanapén fekszik a dobozán apám mellett a dög, minden meg van nrki engedve. Fél ora mulva meg itt a barátom...😑😑

2017. júl. 26. 19:25
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
94%
Hót felesleges elzárni a macskát, a szőrére allergiás, aki allergiás, azt meg nem lehet nyomtalanul kitakarítani...
2017. júl. 26. 20:57
 12/42 anonim ***** válasza:
75%

A családotokban egy dög van: te.

Allergiától nem lehet hányni. A barátod idióta. Te is az vagy. Költözz el a fenébe otthonról a hányós barátoddal, teremts saját lakást, aztán ott azt csináltok, amit akartok.

Nehogy már egy ártatlan kisállat szenvedjen azért, mert ti normálatlanok vagytok.

2017. júl. 26. 21:16
 13/42 anonim ***** válasza:
81%
Igaza van a családodnak. Szedjen gyógyszert, vagy menjetek ő hozzájuk. Majd télen is kipaterolják a benti meleghez szokott macskát, mert te összeszedtél valami pasit?
2017. júl. 26. 21:51
 14/42 A kérdező kommentje:

Ha elvinném menhelyre apám agyonütne érte. Ugy szedte össze a keletibe a húgomnak mert sírt miután megdöglött anyum brit kékje, ez meg ugyanilyen szürke de keverék. Most a hugom szobájába vqn a DÖG de ki fogja engedni megmondta mert az alom máshol van.

Milyen bogyót lehet szedni erre?

2017. júl. 26. 21:53
 15/42 A kérdező kommentje:
Ja és agressziv is, volt hogy odakapott a lábamra mikor elmentem mellette.
2017. júl. 26. 21:55
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Én is allergiás vagyok a macskára és nem segít rajtam, hogy kint vagy bent van a macska. Én úgy is megéreztem egyszer, hogy már hónapok óta volt ott macska, csak elrakták a szekrénybe a játékait...

Miért nem mentek a barátodhoz inkább? Én biztos nem járkálnék a helyében olyan helyre, ahol majdnem megfulladok.

2017. júl. 26. 21:56
 17/42 anonim ***** válasza:
37%
Ja és ezen a bogyó sem segít nagyon. Én is szedtem régebben allergia gyógyszert, de ahol ennyire benn van egy macska és annyira allergiás vki, mint a barátod, azon nem sokat segít. Kicsit igen, de nem lesz tökéletes. Tényleg menjetek máshova, mert ez nagyon nem jó neki.
2017. júl. 26. 21:58
 18/42 anonim ***** válasza:
83%

Az ugye megvan, válaszolük, hogy attól, mert elteszi a macskát külön szobába, attól a bundja még ott van a kanapén, szőnyegen, stb., és a kedves kérdező párja ugyanúgy rosszul lesz tőle?

Mellesleg, aki tudja, hogy allergiás erre-arra, az írasson gyógyszert és szedje, de én sem tenném ki a macskát-kutyát az udvarra, csak mert a lányom aktuális pasikája nem tud orvoshoz menni a bajával.

2017. júl. 26. 22:26
 19/42 anonim ***** válasza:
15%

A barátod helyében nem mennék át. Megbeszélhetnéd vele, hogy máshol találkozzatok.

Ha a macska ki is lenne téve, a szőr ott marad. Nem segítene rajta.

Vagy ahogy a húgod mondja, menjetek a te szobádba. De utána ne csodálkozzon a család, ha szartok rájuk, és annyiba veszitek őket, mint ő titeket.

2017. júl. 27. 00:12
 20/42 anonim ***** válasza:
88%

Olyan undorító stílusod van, hogy tőlem aztán a pasival együtt repülnél, ha nem tetszik valami.

Az állatok nem hülyék, még jó, hogy odakap, érzi, milyen ember vagy.

Egyébiránt az ember személyisége megmutatkozik abban, hogy hogy viseltetik a DÖGÖK iránt.

Aki pl. így, azt én nem veszem emberszámba, mert egy szarember más területeken is, az borítékolható.

Kedves kérdező pl. leszarja a teljes család véleményét és kényelmét a macskáén felül, neki csak az aktuális farok a lényeg ugye.

Ha nem tetszik valami, akkor lehet máshol lebzselni a barátoddal, hisztérika.

2017. júl. 27. 00:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!