Most komolyan ez normális? Vagy tényleg én vagyok a rossz?
Figyelt kérdés
Testvérem már férjhez ment, de nálunk alszik ha este dolgozik a férje. Tegnap is így volt. Ma reggel arra ébredtem hogy testérem férje befeküdt mellénk, vagyis tesóm mellé az ágyba. Mikor feleszméltem eszembe jutott hogy egy szál pólóban vagyok és nem akartam előtte kimászni ezért mondtam hogy menjenek már ki, erre tesóm rávágja: Ó sz*rd már le maradj... Még mondtam párszor de már erélyesebben, le se tojnak erre felcsattantam hogy húzzatok már ki, jóember fél pucér vagyok és fel akarok öltözni a saját szobámban.. Ami a legdurvább hogy még erre se mentek ki hanem nagy nehezen később felálltak erre felcsattan tesóm férje. Na jó. Én itt tovább nem maradok ha ...(én) ilyen. Csak nézek mondom ez biztos valami vicc. Még anyát is behívtam hogy hallod mondjad már nekik hogy menjenek ki míg felöltözök, erre ő is elkezdi "hozok egy nadrágod és felöltözöl a takaró alatt".. Ez komolyan szerintem nem normális, ennyire semmibe vesznek. Na végül kimászok felöltözök, erre anyám meg apám leszúr hogy én egyedül maradok majd mint a kisujjam, meg utálatos dög vagyok stb.. Ez tényleg az én hibám vagy tényleg nem normális amii már itt folyik??2017. jan. 8. 09:14
1/22 anonim válasza:
De pofátlan a sógorod.... befeküdni melléd az ágyba.... és rohadtul nem számot hogy a neje is ott volt. Legközelebb mit csinálnak? Kefélni kezdenek melletted, mert az sem számít?
2/22 anonim válasza:
én az elejét nem értem. 3-an egy szobában egy ágyban alusztok? a tesódnak nincs külön szobája?
egyébként tényleg fura ami nálatok megy.
3/22 A kérdező kommentje:
már azon sem lepődnék meg annyira abnormális ez a család.
2017. jan. 8. 09:19
4/22 A kérdező kommentje:
nem, egy szobánk volt korábban és egy ágyunk (ami szintén sose tetszett de ez van.)
2017. jan. 8. 09:20
5/22 A kérdező kommentje:
és ketten aludtunk, az a lényeg hogy még a sógorom is bemászott reggel! és én voltam a szemétláda r*hadék mert nem maradtam csöndben míg meg nem unják az ágyamat.
2017. jan. 8. 09:22
6/22 anonim válasza:
Zárd be az ajtódat! Tegyél ki neki egy matracot vagy mondd neki, hogy feküdjön az anyádékkal! Majd észheztérnek!
Ha végképp nem sikerül kitenni őket, mondd, hogy fogdos a pasi! Lesz egy kis perpatvar, de legalább lekopnak.
7/22 A kérdező kommentje:
Sokszor volt hogy becsuktam a szobámat, de ha tudnátok mit végeznek olyankor... Betörik az ajtót rám, de a szentnek avatott testvéremet nem zárhatom ki ha jön.
2017. jan. 8. 09:27
8/22 anonim válasza:
Miért alszik nálatok? Fél egyedül?
9/22 anonim válasza:
Nalam mar ott nevetseges a viselkedes, hogy egy felnott no hazajar aludni, ennyire fosik egyedul? Sogorod meg egy taplo, onmagatol kellett vona kimennie, nemhogy felszolitasra.
10/22 anonim válasza:
Tizes skálán kilenc és tíz között mennyire vagytok romák? Már csak azért, mert náluk tudok elképzelni hasonló szituációkat ilyen végkifejlettel. Az eleje még egy dolog, megeshet, hogy az ember az életében osztozik az ágyán, de a többi az nem túl szokványos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!