Most komolyan ez normális? Vagy tényleg én vagyok a rossz?
esküszöm magyarok vagyunk.. de így én is azt hinném.
Komolyan 100%-ban magyar a család és sógorom is..
Nem gyengén pofátlanok. Valószínűleg a tesód a sajátjának tekinti az ágyat és a szobátokat, a párja átvette tőle ugyanezt a hozzáállást, te meg csak egy idegesítő körülmény vagy számukra.
Kérdezd meg tőle, mit szólna, ha te állítanál be a pasiddal és feküdnétek be az ágyba, amikor ő épp ott alszik.
vegyél egy sokkolót,legyen kéznél az ágyadban.egyszer kiütöd,másodjára meg sem fogja közelíteni az ágyadat.
de miért alszotok egy ágyban a tesóddal?megtiltod neki és kész.
Mondd a szüleidnek, hogy ha nem változtatnak, feljelented őket a gyámhivatalnál!
Mivel kiskorú vagy nem vagy köteles elviselni egy számodra idegen férfit a szobádban. Kiskorú veszélyeztetése.
Kezdj el öltözködni,vedd le még a polódat is,mintha ott sem lennének! Figyeld majd a reakciókat! :) Nem hinném,hogy a tesodnak tetszik majd,hogy a férje a hugát bámulja nyálcsorgatva! Többet nem fekszenek melletted egy ágyban,de még szobában sem,nyugi!
Ritka egy bunkó család!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!