Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most komolyan ez normális?...

Most komolyan ez normális? Vagy tényleg én vagyok a rossz?

Figyelt kérdés
Testvérem már férjhez ment, de nálunk alszik ha este dolgozik a férje. Tegnap is így volt. Ma reggel arra ébredtem hogy testérem férje befeküdt mellénk, vagyis tesóm mellé az ágyba. Mikor feleszméltem eszembe jutott hogy egy szál pólóban vagyok és nem akartam előtte kimászni ezért mondtam hogy menjenek már ki, erre tesóm rávágja: Ó sz*rd már le maradj... Még mondtam párszor de már erélyesebben, le se tojnak erre felcsattantam hogy húzzatok már ki, jóember fél pucér vagyok és fel akarok öltözni a saját szobámban.. Ami a legdurvább hogy még erre se mentek ki hanem nagy nehezen később felálltak erre felcsattan tesóm férje. Na jó. Én itt tovább nem maradok ha ...(én) ilyen. Csak nézek mondom ez biztos valami vicc. Még anyát is behívtam hogy hallod mondjad már nekik hogy menjenek ki míg felöltözök, erre ő is elkezdi "hozok egy nadrágod és felöltözöl a takaró alatt".. Ez komolyan szerintem nem normális, ennyire semmibe vesznek. Na végül kimászok felöltözök, erre anyám meg apám leszúr hogy én egyedül maradok majd mint a kisujjam, meg utálatos dög vagyok stb.. Ez tényleg az én hibám vagy tényleg nem normális amii már itt folyik??
2017. jan. 8. 09:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyáltalán nem normális.
2017. jan. 8. 11:31
 22/22 anonim ***** válasza:
2%
Magyarok magyarok de erről az új traktoros nem fűtős csalàd jut eszembe. .... perifériàs magyarok. Na nézzünk tényeket éjszakás műszak 22-6 18-6 20-8 àltalàban. Ha 6kor végez átöltözik stb.7 mire hazaér de minimum fél7. Àlmos szegény sógor na akkor miért nem takaridik haza és alszik, fosos nővéred meg is felkellhetne 6 és fél7közt a miss nem dolgozik? Mivel nőből vagy 1óra elkészűlni az iskolàba szóval 8ra odaérj 6 fél7kelni kell. Ha meg tudod , hogy a nővéred oda fetreng akkor öltözz fel nem pálik be a lyuk egy bugyi pizsama nadrágtól. Helyedbe finganék egy csillármozgatósat reggel. Amúgy nem akarnak téged bepartyzni3asba??
2017. jan. 8. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!