A családom nagyon vallásos, minden vasárnap templomban kell ülni és minden ünnepet nagyon komolyan kell venni. Mit tegyek?
Én inkább nem mondanám el. Ha külön élsz tőlük, akkor azért nem kell tudniuk róla, ha meg együtt élsz még velük, akkor még kibírod az a kis időt amit még velük kell tölteni.
Aki ennyire elfogult a vallásban, annak mondhatsz bármit úgysem érti meg. emiatt se kell traktálni őket.
Magamat ismerve én elmondanám. Utálom, ha rám kényszerítenek valamit, főleg, ha nem hiszek benne.
El kell fogadniuk a te véleményedet is, nem számít, ha ütközik az övékkel.
A vallas es tudomany nem zarja ki egymast.
A mai idokben pont az also tanulatlan reteg isten es hit nelkuli osztonlenyek tomege.
Csaladodnak ennyi aldozatot hozhatsz kibirod a heti 1 ora istentiszteletet
Ha nem onzo vagy es tenyleg bunko
Baromságnak nem baromság, csak kiölték belőled.
Nem te vagy az első eset.
Régebben mi is jártunk templomba elég sokat, és ez inkább ártott. Most viszont újra hívő lettem, elég erőteljesen(de ez nem feltétlenül jár eggyütt a misékkel és a templommal) a családod helytelenül erőlteti ennyire
de nem igaz hogy marhaság. Én csak annyit tudok hogy minden vágyam valóra vált csak mert erős a hitem.
De nem fogok itt térítgetni meg provokálni senkit, mondd
meg a családnak hogy mit érzel, el kell fogadniuk.
Igen, a hívő válaszoló is azt mondja: ne menj templom közelébe, ha semmi közöd hozzá! viszont ne nézd le azt amit nem értesz. A nagy tudósok és gondolkodók se tudnak egy bizonyos szintet megugrani (és ez mindig is így lesz)
Bocsánat ha esetleg provokatív voltam
Vidiripi
"Bocsáss meg, de ha logikusan gondolkodom sehogy sem tudok egy láthatatlan valakit elképzelni valahol ott fent aki irányít dolgokat."
Te is bocsáss meg nekem. De a tudomány embereként akkor hogyan képzeled el a gravitációt? Vagy te látod és nem kell elképzelned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!