A családom nagyon vallásos, minden vasárnap templomban kell ülni és minden ünnepet nagyon komolyan kell venni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Így nőttem fel. Vallásosnak vagyok nevelve, de engem érdekel a világ, jobban megakarom érteni. Pár éve már nem hiszek Istenben, inkább a tudomány híve vagyok, de ezt félek elmondani nekik. Nem értenék meg, félnek gondolkodni, inkább vakon követnek baromságokat. Nem tudom mit tegyek. Elmondjam vagy inkább ne?2016. dec. 24. 09:16
61/64 anonim válasza:
Vidiripi
"Vegig se olvastam de teljesen ledobbentem hogy vannak olyan emberek akik nem hisznek az evolucioban!!!!"
Neked tényleg ez az első találkozásod olyanokkal akik nem hisznek az evolúcióban?
62/64 anonim válasza:
Nem kell vallàsosnak lenni ahhoz hogy az ember segítsen màsokon.
63/64 anonim válasza:
16.15-os. En eltem mar Debrecenben,Budapesten,masik ket kisebb helyen is ,sok embert ismerek, de nagyon komolyan mondom ez az elso. En kifejezetten szoktam errol beszelgetni mert erdekel a tema meg a biosz. Lehet furanak talaltok de tenyleg nagyon meg lepodtem eddig ugy hittem magyarorszagon kb 91 % ebben hisz . na jo egy ismerosom volt aki arab volt es o nem hitt az evolucioban de mivel nem kereszteny ezert ot nem szamoltam bele most. :D
64/64 anonim válasza:
Vidiripi
Értem! Nos, nekem ez meglepő volt. De akkor ilyen is van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!