Komolyan zsugoriak vagyunk mert nem adtunk naszajandekot?
A hugom multheten ment ferjhez, de "csak" alairtak a papirokat a szulok elott es volt 2tanu.(az egyik en voltam) utana mindenki ment a maga dolgara. En nem adtam naszajandekot, igazabol eszembe se jutott hogy illik mivel naszajandekot lagziban szokas adni mivel ezzel koszonjuk meg a meghivast a lagziba , a tancot stb.
Most hallottam vissza hogy masoknak szifld hogy milyen zsugori vagyok es hasonlo kedvessegek.
Nektek errol mi a velemenyetek? Nem allok olyan rosszul anyagilag de mivel kb 2hettel elotte lett szolva(igy felre rakni se tudtam volna penzt ha ugy alakult volna) es ez nem igazi hazassag volt csak a penz miatt(3gyerek+csok) nem gondoltam hogy ebbol akarmilyen problema merulhet fel.
Szerintetek is pofatlan vagyok?kezdem ugy erezni pedig szerintem semmi rosszat nem tettem. :(. 29n
Nászajándék nem lakodalmas ajándék, hanem a NÁSZ azaz egybekelés örömére adandó.
A saját húgodnak nem adtál semmit úgy sem, hogy te voltál a tanú?
Ő meg másoknak szid?
És csak azért házasodnak, hogy lehúzzanak tízmillát az adófizetőkről?
És csak két héttel korábban szóltak neked erről?
Fundamentális problémák vannak a famíliádban.
Nekünk is kéttanús esküvőnk volt, az egyik tanu hozott egy apróságot, a másik fotózott - mindkettő meglepetés volt, mi előre mondtunk nekik, hogy semmit nem szeretnénk kérni.
Szerintem egyáltalán nem voltatok zsugoriak. Gondolom a másik tanutól sem kaptak toronyórát arany lánccal.
Nekünk 10 fös esküvönk volt, mert mi nászútra akartunk inkább menni.
De mindenkitöl még a család más tagjaitol is kaptunk ajándékot, pedig mi szoltunk, hogy max jelképeset.
Az egyik sogoromék össze szedtek mindkét családról egy halom képet, és a mi közös életünkröl is, és ebböl csináltattak ajándékot. Az összeg nem volt nagy, de az ajándék szuper volt.
A másik sogorom értékes ajándékot hozott, de ezt egy kicsit sem vártuk el.
De még a régi szomszédaink is küldtek apróságot.
Ha az én tesóm házasodna hirtelen, mindenképpen kigondolnék egy jelképes ajándékot. Akár saját magad is csinálhattad volna, vagy tényleg valami emléket.
De ha igazán akarod nem vagy még elkésve. Gondolom volt azért pár kép készítve.
Veszel egy fotoalbumot, össze szeded a régi kiskori képeiteket, a férje képeit is, a gyerekek képeit is, és csinálsz egy fotoalbumot. ha több pénzed van akkor egy fotokönyvet csináltatsz.
Én nem sokkal ezelőtt kérdeztem egy hasonlót. Azt írták illik. Egy nagyon közeli barátnőm tanúi voltunk a férjemmel. Én is úgy gondoltam,hogy felesleges,de utána bevillant,hogy tortája nem lesz. Rendeltem egy kicsi,egyszerű tortát és marcipán helyett vettem rá egy szép porcelán nászpárt. Ettünk is,emlékük is maradt,túl sokba sem került. Na de!
Az én baratnőm nem sértődött volna meg akkor sem,ha semmit nem viszünk. A te tesód elég anyagias lehet,őt nem tetted volna boldogga egy nippel,sem a gesztussal. A mi családunkban ez nem lenne téma,fura kapcsolatotok lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!