Komolyan zsugoriak vagyunk mert nem adtunk naszajandekot?
A hugom multheten ment ferjhez, de "csak" alairtak a papirokat a szulok elott es volt 2tanu.(az egyik en voltam) utana mindenki ment a maga dolgara. En nem adtam naszajandekot, igazabol eszembe se jutott hogy illik mivel naszajandekot lagziban szokas adni mivel ezzel koszonjuk meg a meghivast a lagziba , a tancot stb.
Most hallottam vissza hogy masoknak szifld hogy milyen zsugori vagyok es hasonlo kedvessegek.
Nektek errol mi a velemenyetek? Nem allok olyan rosszul anyagilag de mivel kb 2hettel elotte lett szolva(igy felre rakni se tudtam volna penzt ha ugy alakult volna) es ez nem igazi hazassag volt csak a penz miatt(3gyerek+csok) nem gondoltam hogy ebbol akarmilyen problema merulhet fel.
Szerintetek is pofatlan vagyok?kezdem ugy erezni pedig szerintem semmi rosszat nem tettem. :(. 29n
Ez az egész család egy vicc, egyetértek #3-assal teljesen.
Bár bevallom, bennem sem biztos hogy felmerül a nászajándék ötlete, ha két ember összeiratkozik egy zsák pénz kedvéért. Eben semmi romantika meg ünnepelni való nincsen.
Már mitől lenne normális esküvő, ahol már van három gyerek, és sebtében össze kell házasodni a cigán'kőcsön miatt? Nevetséges a nászajándék felmerülése is, ami eredetileg arra szolgált, hogy a fiatalok elinduljanak a közös életükben. Egy háromgyerekes meglett anya és apa nyilván most kezdi a Nagy Közös Életet... Röhejes.
Hadd vergődjön.
Egy velemenyt kertem a helyzetrol. Azzol meg hogy akadnak vitak es felreertesek meg a csaladom marad.
Persze nem lehet mindenkinek olyan tokeletes csaladja mint gondolom neked..
Vagy szerinted egy osszeveszes/felreertes/nezetelteres miatt mar tagadjuk ki a csaladtagjainkat? Szep!
A nézeteltérés az, hogy összeszólalkozunk a nappalink színén vagy hogy adunk-e csokit a gyereknek ebéd előtt, nem amikor elhord mindennek a hátam mögött. Utóbbi patkányság, nálam tiltólistán van a rokonokkal szembeni anyagiassággal és/vagy fillérbaszässal együtt. Van nálunk is rokon, akivel évek óta nem beszélünk emiatt. Jobb is így mindenkinek.
Te meg rendezd le magadban az ügyet, és ne itt siránkozz, ha rögtön brühühü van a pici hugit vagy téged elmarasztaló kommentektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!