Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Komolyan zsugoriak vagyunk...

Komolyan zsugoriak vagyunk mert nem adtunk naszajandekot?

Figyelt kérdés

A hugom multheten ment ferjhez, de "csak" alairtak a papirokat a szulok elott es volt 2tanu.(az egyik en voltam) utana mindenki ment a maga dolgara. En nem adtam naszajandekot, igazabol eszembe se jutott hogy illik mivel naszajandekot lagziban szokas adni mivel ezzel koszonjuk meg a meghivast a lagziba , a tancot stb.

Most hallottam vissza hogy masoknak szifld hogy milyen zsugori vagyok es hasonlo kedvessegek.

Nektek errol mi a velemenyetek? Nem allok olyan rosszul anyagilag de mivel kb 2hettel elotte lett szolva(igy felre rakni se tudtam volna penzt ha ugy alakult volna) es ez nem igazi hazassag volt csak a penz miatt(3gyerek+csok) nem gondoltam hogy ebbol akarmilyen problema merulhet fel.

Szerintetek is pofatlan vagyok?kezdem ugy erezni pedig szerintem semmi rosszat nem tettem. :(. 29n

2017. márc. 14. 12:33
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
95%
Nagy ajándékot én nem adtam volna ilyen esetben, max egy csokor virágot és egy üdvözlőlapot.
2017. márc. 14. 17:01
 32/32 anonim ***** válasza:

"kár volt ötöst leszavazni, ez tényleg nem esküvő volt"

Házasságkötés volt. És? Nme mindenki akar hónapokig készülni egy estére és rázni a rongyot. A pár magánügye az esküvő.

Jó sokan nem magáért a házasságért akarnak egybe kelni, hanem az esküvői felhajtás miatt.

Szerintem nem vagy zsugori. Ők nem akartak hagyományos felhajtást.

" es ez nem igazi hazassag volt csak a penz miatt"

AKkor mi? Van 3 gyerekük, miért ne házasodnának össze? Mitől igazi a házasság szerinted?

2017. júl. 27. 00:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!