Komolyan zsugoriak vagyunk mert nem adtunk naszajandekot?
A hugom multheten ment ferjhez, de "csak" alairtak a papirokat a szulok elott es volt 2tanu.(az egyik en voltam) utana mindenki ment a maga dolgara. En nem adtam naszajandekot, igazabol eszembe se jutott hogy illik mivel naszajandekot lagziban szokas adni mivel ezzel koszonjuk meg a meghivast a lagziba , a tancot stb.
Most hallottam vissza hogy masoknak szifld hogy milyen zsugori vagyok es hasonlo kedvessegek.
Nektek errol mi a velemenyetek? Nem allok olyan rosszul anyagilag de mivel kb 2hettel elotte lett szolva(igy felre rakni se tudtam volna penzt ha ugy alakult volna) es ez nem igazi hazassag volt csak a penz miatt(3gyerek+csok) nem gondoltam hogy ebbol akarmilyen problema merulhet fel.
Szerintetek is pofatlan vagyok?kezdem ugy erezni pedig szerintem semmi rosszat nem tettem. :(. 29n
Meg mondom őszintén,hogy szerintem nem vagy pofátlan,vagy nem tudom!
Unokatesom férjhez ment,polgári esküvőjük volt. Unokatesómékkal,kereszt szüleimmel voltunk meghívva csak (kereszt anyám-apám,kisebbik unkatesom mert ő ért rá,anyám-apám meg én.Ahogy végelett a dolognak,jöttünk is haza. Interneten láttuk,hogy tartottak kisebb lagzit,ahova nem voltunk hivatalosak. Csak szűk család volt ott..(anya anyai nagymama mindkét félről,meg barátok..kb 30 fő rajzuk kívül). anyuék adtak neki 25.000ft-ot..lehet kevesellték,mert utána nem kerestek minket, évekig. Meg mondom frankon,én nem adtam volna semennyit sem.Ráadásul annyira nem izgattuk őket,hogy ott voltunk..gyorsan léptek is le!
Az a helyzet, hogy a naszajandekkal az ifju part koszontod fel, nem azert adod hogy "kifizesd" a lagziban a kajad..... ez olyan mintha szulinapra csak annak adnal ajandekot aki bulit csap, holott a szulinapi ajandekkal a szulinapost koszontod nem a bulit fizeted ki...
A testveremnek mindenkepp adtam volna ajandekot. Van ismerosom aki nem is itt eskudott hanem tengerparton, de mikor hazajottek, akkor adtunk nekik naszajandekot.
Teged csak akkor koszont valaki eleted unnepein (nevnap, szulinap, stb.), ha megkajaltatod es megtancikaltatod oket?
Utolso,
1. a ketto nem zarja ki egymast (hogy penz + szerelem is kozrejatszott
2. A testvere, aki meghazasodott - alap hogy felkoszontom oket tokmindegy a tobbi reszlet
3. Illik. Ennyi
Sok dolog van amit nem irtam le mert nem szeretnem hogy ram ismerjenek es ebbol is botrany legyen
Egy gyerkoc nem reg szuletett meg es a srac penzesebb mint mi ezert tamogatja ezt a hazassagot mindenki a csaladban. De csak a penzert vallaljak a hazassagot nem azert mert nagy a szerelem. (Nem azt mondom hogy nincs szerelem de nem az miatt hazasodnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!