Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen nászajándékot tudok...

Milyen nászajándékot tudok venni a fiútestvéremnek?

Figyelt kérdés

22 éves fiú vagyok és a bátyám nyáron fog esküdni, külföldön él.

Jelenleg tanulok, szóval nincs fizetésem és a zsebpénzem is az ösztöndíjból és a szüleimtől van.

Tudok félretenni, de inkább valami emlékezetes és kreatív ötlet kellene.

Gondoltam valami olyan piára ami idővel csak finomabb lesz, egyedi matricával amit majd csak 25 éves házassági évfordulón bonthatnak ki. De hátha akad ettől jobb.

2017. febr. 1. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
67%

Egy ismerősöm készített a rokona esküvőjére egy dobozt,amiben volt egy szépen kinyomtatott papír,valami olyasmi volt benne,hogy mik kellenek egy jó házassághoz.

Egyre emlékszem,valami hasonló volt benne: nagyító: higy mindig meglásd a társadban a jót. És egy nagyítót tett a dobozba. Volt még mellette szexi bugyi meg mindemféle dolog ,ami a listán volt ,és minden tárgyhoz valami hasonló dolog volt írva. Szerintem ez egyedi és sokkal jobban örülne egy hasonló kreatív ajándéknak,mint például a hatodik étkészletnek 😂 ( csak azért írom ezt mert régen ez volt a szokás hogy ilyeneket,meg paplant,kávéfőzőt stb kapott az ifjú pár, és előfordult,hogy egy tárgyból kaptak négyet -ötöt is) 😁

2017. febr. 1. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha szívatósat szeretnél, akkor add neki a pénzt apróban egy zsákban. A röhögés garantált, már próbáltam. :D
2017. febr. 1. 16:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy húszezrest adjál, jópofásághoz elég egy vicces kísérő képeslap.
2017. febr. 1. 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Én nagyon örültem volna egy kiterjedt családfának.

De magamnak kellett megcsinálnom.

Nyárig még van elég idő, ha komolyan veszed. Vannak szép nyomtathatók, ingyen is, és magad is kitalálhatsz egyénit. De egyszerűen leírva is örülni fog neki, biztos.

2017. febr. 2. 16:50
 5/5 anonim válasza:
Lehet csinaltatni olyan bogret ami forro folyadekra megvaltoztatja a szinet es egy kep bontakozik ki rajta. Szerzel roluk par jo kepet es csinaltatsz ket bogret. Nem kerul sokba, meg is hangulatos es megnyero + hasznalni is tudjak.
2017. febr. 2. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!