A barátom allergiás a macskákra de a családomat, leginkább a hugomat és anyámat nem érdekli. Állandóan rosszul van tőle szegény, hány meg minden. Ha szólok hogy tegyék ki mert jön a barátom akkor megy a sápitozás. A hugom konkréten azt mondja menjünk a szobámba, oké de legyünk ott napokon át? A macska mindenhova bemehet az én szobámon kivul, még a fürdőbe is. Most is a kanapén fekszik a dobozán apám mellett a dög, minden meg van nrki engedve. Fél ora mulva meg itt a barátom...😑😑
Ha kiteszik is minden baja lesz, mivel a macska szor nem fog elteleportalni sehonnan.
2017. júl. 26. 19:33
2/42 anonim válasza:
Amugy meg szedjen gyogyszert, ha tudja, hogy megy hozzatok, vagy ne menjen, ha nem tetszik. Nem o van otthon. Menj te o hozza.
2017. júl. 26. 19:34
3/42 anonim válasza:
Igaza van a családodnak, szeretem a nővéremet, de ha ki akarná rakni a macskáimat mert jön a barátja, akkor elküldeném mindkettőt a faszba.
Menjetek inkább máshova.
2017. júl. 26. 19:37
4/42 anonim válasza:
Előszöris nem dög, hanem macska ! És én sem tenném ki a házból, főleg nem egy idegen kedvéért. Hamár napokig nálatok dekkol a pasid, akkor az a minimum, hogy ő alkalmazkodik a családhoz. Mégis mit képzelsz magadról ? Örülj, hogy lehet barátod kiskorúként, ráadásul aludhat nálatok. Ha nagykorú vagy, akkor főleg kuss a neved.
2017. júl. 26. 19:44
5/42 anonim válasza:
Még jó, hogy nem érdekli őket. Miért is nekik kellene alkalmazkodniuk hozzátok? Igenis oldjátok meg, nem a macska és a család tehet róla, hogy egy allergiás pasit szedtél össze. Szedjen gyógyszert, menjetek máshová.
2017. júl. 26. 19:58
6/42 anonim válasza:
A családod sem téged sem a barátodat nem vesz emberszámba.
Szemben egy állattal, akit saját gyerekük és annak kedvese elé helyeznek.
Nyugodtan mond meg nekik, amit és ahogy leírtam.
Neked van igazad 100%-ban és egyetlen állatot sem szabadna egy családtag életérdekei elé helyezni és pláne nem olyankor ha annak életre szóló hatásai lehetnek.
fogd azt a macskát és add be egy menhelyre, ha keresik mond meg hol találják, de azt is tedd hozzá, hogy nem szeretnéd ott látni, mert különben fogod a cókmókodat és lelépsz tőlük, aztán dédelgethetik a macskát a gyerekük helyett.
2017. júl. 26. 20:02
7/42 anonim válasza:
Macska nálunk is családtag, akinek nem tetszik, az ne jöjjön be. A barátod meg lehet, hogy jövő héten már más csajjal jár, amúgy meg ha anyukádra lenne allergiás akkor őt is ki akarnád dobni a lakásból?
2017. júl. 26. 20:02
8/42 anonim válasza:
a 6.os hülyeséget ír. Normális ember a társállatot is családtag számba veszi, csak a pszichopaták nem.
2017. júl. 26. 20:06
9/42 anonim válasza:
Ki volt ott előbb a macsek,vagy a barátod ? Na akkor lehet elhúzni hozzájuk.
2017. júl. 26. 20:07
10/42 anonim válasza:
válaszolók. tényleg olyan nagy kérés egy szobába betenni a macskát? vagy csak nálunk nem egyenrangú egy állat az emberrel? ha jön hozzátok egy állatszőrallergiás vendég annak is azt mindjátok hogy így jártál, az állat előbb volt itt? ha a ti palitok csajotok lenne ugyanazt tennétek tuti mint a kérdező.
szerintem igaza van a kérdezőnek részben. valóban elvárható lenne, hogy elzárják addig a macsekot addig, másrészről pedig a barátod is szedhetne rá bogyót, feltéve ha nem allergiás arra is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!