Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért nem veszi ezt komolyan...

Miért nem veszi ezt komolyan a családom?

Figyelt kérdés
A barátom allergiás a macskákra de a családomat, leginkább a hugomat és anyámat nem érdekli. Állandóan rosszul van tőle szegény, hány meg minden. Ha szólok hogy tegyék ki mert jön a barátom akkor megy a sápitozás. A hugom konkréten azt mondja menjünk a szobámba, oké de legyünk ott napokon át? A macska mindenhova bemehet az én szobámon kivul, még a fürdőbe is. Most is a kanapén fekszik a dobozán apám mellett a dög, minden meg van nrki engedve. Fél ora mulva meg itt a barátom...😑😑

2017. júl. 26. 19:25
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
96%
Aha. Ha meg az aktuális bikád mondjuk vegán, akkor onnantól zabáljon az egész család tofut meg szóját? Mi van? A másik meg hogy hiába b@$zod ki a "dögöt" (aki azért utál mert te is utálod), a pehelyszőrével csurig van a lakás úgyhogy a bikád akkor is rosszul lenne ha a macska már egy hete nem lenne a lakásban...
2017. júl. 27. 06:00
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

A macska kizárása semmit sem old meg, mert a szőre úgyis mindenhol ott van. Szinte vegyi fertőtlenítés kellene, hogy a lakás minden részéről eltüntessétek a macska nyomait. Az egyetlen megoldás, ha nem mentek hozzátok, vagy a barátod gyógyszert szed. Ennek mikéntjéről nem itt kell kérdezősködni, hanem az orvosnál.

Egyébként meg nem is értem, miért kellene az otthonotok rendjét megzavarni egy vendég miatt. Neki kellene alkalmazkodni, ha ott akar lebzselni, nem a család életét kell gyökeresen átalakítani. Igen, a családét. Ott, ahol házi kedvenc van, nem a házi kedvenc az, akit kipaterolnak, és akitől megszabadulnak, azért , mert egy idegen allergiás rájuk.

2017. júl. 27. 06:44
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

Macska szőre attól még ott van mindenen, hiába dobjátok ki.. Ha ennyire extra érzékeny, akkor a bútorokat is lekell fóliázni, szőnyegeket, textileket kidobni, 4 napig szellőztetni.

Menj át te hozzá.

2017. júl. 27. 08:58
 24/42 anonim ***** válasza:
90%
undorító stílusod van, téged kéne kib.szi nem a "dögöt"
2017. júl. 27. 09:06
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Már bocsi, de a szüleidnek van a legnagyobb joga eldönteni, mi legyen a lakásban és mi ne. Allergiás a barátod? Mentek hozzá. Ennyi. Nehogy már te mondd meg, mi legyen, és hozzád kelljen alkalmazkodnia 3 embernek plusz a macskának...
2017. júl. 27. 09:51
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

Hiába teszed ki a macsekot. A pasid igyon kálciumot, az állítólag jó. Anyám is ezt itta, állítólag ő is allergiás mindenféle állatra, megivott egy pohár vízben feloldott kálciumos pezsgőtablettát, és minden rendben volt. (Bár anyámnak azt sem szabad elhinni, ha megkérdezi, mennyi az idő.)

Az allergiától amúgy nem hány senki. Kiütések jelennek meg a bőrön mindenhol. Viszkető, duzzadt vörös foltok a bőrön. Rém kellemetlen, csúnya, és végül fájdalmas, de nem hánysz tőle.

2017. júl. 27. 10:25
 27/42 anonim ***** válasza:
93%
29 vagyok. Amúgy a lányom meg napallergiás. Most tüntessem el a napot az égről? Nyílván nem lehet, és a lányomat sem zárhatom el nappalra. Nappal éli az életét, csak kezelni kell az allergiáját, és teljes életet él. Strandra is ugyanúgy jár, iskolába is, meg a barátnőivel ide-oda. nyílván soha nem fog napozni, de az élet megy tovább, és ő is éli a magáét.
2017. júl. 27. 10:28
 28/42 anonim ***** válasza:
91%
Még jó, hogy nem teszik ki, mit képzelsz? Miért mindenki a te barátodhoz alkalmazkodjon? Menjél te hozzá, ott majd nem kell hánynia szegénykének. :D Azzal meg, ha kiteszik semmire nem mentek, mert a cuccokon ott marad a szőre.
2017. júl. 27. 11:15
 29/42 A kérdező kommentje:

Nekem van undoritó stílusom? Olvasd már vissza milyen bunkó válaszokat kaptam ok nélkül... Tiszta h7ulyek vagytok ti

Am meg annak van igaza aki mondta h én is így álljak hozzájuk. Hát nem fogom megcdinálni amit anyám kér, csinálja a hugom ha csak az számit amit ő akar.

2017. júl. 27. 12:40
 30/42 anonim ***** válasza:
86%
magadnak való pitsa vagy :D
2017. júl. 27. 12:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!