Miért nem veszi ezt komolyan a családom?
A macska kizárása semmit sem old meg, mert a szőre úgyis mindenhol ott van. Szinte vegyi fertőtlenítés kellene, hogy a lakás minden részéről eltüntessétek a macska nyomait. Az egyetlen megoldás, ha nem mentek hozzátok, vagy a barátod gyógyszert szed. Ennek mikéntjéről nem itt kell kérdezősködni, hanem az orvosnál.
Egyébként meg nem is értem, miért kellene az otthonotok rendjét megzavarni egy vendég miatt. Neki kellene alkalmazkodni, ha ott akar lebzselni, nem a család életét kell gyökeresen átalakítani. Igen, a családét. Ott, ahol házi kedvenc van, nem a házi kedvenc az, akit kipaterolnak, és akitől megszabadulnak, azért , mert egy idegen allergiás rájuk.
Macska szőre attól még ott van mindenen, hiába dobjátok ki.. Ha ennyire extra érzékeny, akkor a bútorokat is lekell fóliázni, szőnyegeket, textileket kidobni, 4 napig szellőztetni.
Menj át te hozzá.
Hiába teszed ki a macsekot. A pasid igyon kálciumot, az állítólag jó. Anyám is ezt itta, állítólag ő is allergiás mindenféle állatra, megivott egy pohár vízben feloldott kálciumos pezsgőtablettát, és minden rendben volt. (Bár anyámnak azt sem szabad elhinni, ha megkérdezi, mennyi az idő.)
Az allergiától amúgy nem hány senki. Kiütések jelennek meg a bőrön mindenhol. Viszkető, duzzadt vörös foltok a bőrön. Rém kellemetlen, csúnya, és végül fájdalmas, de nem hánysz tőle.
Nekem van undoritó stílusom? Olvasd már vissza milyen bunkó válaszokat kaptam ok nélkül... Tiszta h7ulyek vagytok ti
Am meg annak van igaza aki mondta h én is így álljak hozzájuk. Hát nem fogom megcdinálni amit anyám kér, csinálja a hugom ha csak az számit amit ő akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!