Beszéljek a feleségemmel vagy ne? Igaza van a testvéremnek valamely szinten?
Van egy 6éves fiam, 3 évvel fiatalabb unokatestvére "örökölte" minden ruháját, azaz a feleségem hugáék.
A testvérem mondta el hogy a másik tesónknak rosszul esik hogy nem ajánlottuk fel a 16 hónapos lányunk kinőtt ruháit, pedig ő még most fog szülni 1 hónap múlva, bezzeg a másik család mindent kap. Mivel ki hangsúlyozta hogy neki a felajánlás is jó lenne, ő nem ezért vállalt gyermeket hogy más öltöztesse, de rosszul esik neki. Ha most beszélek a feleségemmel, mivel én azt se tudom mi történt a ruhákkal egyből lebukás és kiderül hogy a másik testvérem szája járt... Igazából nem tudom hogy legyen.
Ha a feleséged decemberben felajánlotta a babaholmit a húgodnak, akkor a tesód már rég kinyithatta volna a száját és megbeszélhette volna a feleségeddel, hogy pontosan miket kap meg tőle, mikor viheti el. Gondolom ennek fényében vásárolta meg a többi bébi holmit. Ha meg azt se se mondta decemberben, hogy köszi, de rendes vagy, miket is tudsz ideadni, és hallgatott eddig meg duzzog magában, akkor ne csodálkozzon, ha a feleséged másnak ajándékozza el a kinőtt babaruhákat, aki esetleg örül is neki. Elvégre néma gyereknek anyja se érti a szavát.
De te is rákérdezhettél volna kb márciusba, a két nőnél, hogy megegyeztek-e, ha ennyire aggódsz a húgod lelkivilágáért, hogy kap-e +3 hasznát rugit meg bodyt.
"Ha a feleséged decemberben felajánlotta a babaholmit a húgodnak, akkor a tesód már rég kinyithatta volna a száját és megbeszélhette volna a feleségeddel, hogy pontosan miket kap meg tőle, mikor viheti el."
Na nehogymár úgy kelljen könyörögni a dolgokért, amiket mások felajánlottak! Hol élsz te?
a tyúkeszű tesódnak eszébe juthatott volna, hogy egy férfinak nem fog ilyen eszébe jutnia :D a feleséged max akkor ajánlaná fel neki a babaruhákat, ha szoros kapcsolatban van a sógornővel. én legalábbis nem hívogatnám fel párom rokonait, hogy kell-e nekik a ruha
ha téged ez bánt, akkor kérdezd meg a feleségedet, hogy hova tettétek a ruhákat és ajánld fel a göncöket, de nem a feleséged tegye, az szörnyen megalázó lenne neki, még ha nem is tud az előzményekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!