Megbocsajthato-e, m hogy 8 evvel fiatalabb hugom egy szovaltas kozben megutott, es megrangatta a hajam?
Bocsanatot nem kert Mindegyikunk csalados,4.X
folott vagyunk.
En borzasztoan szegyellem, hogy ilyen megtortenhetett.
Hatha segit par velemeny. Koszonom
A valaszadók kozt megjelent akinek meg lehet, de nem erdenes megbocsajtani.
Valoban nem erdenes.
Leveszem ezt a szegyenletes tortenetet.
Ebben nem a tettlegesseg, hanem az emberhez melto kapcsolat hianya a legmegdobbentobb
Nekem a vérség nem számít semmit, főleg mert az öcsémmel, ha nem lenne rokonom, nem tartanám a kapcsolatot, mert egy link, lejmolós, paraszt ember.
Van olyan eset, amikor igenis pofonvágnám, főleg ha ő támad rám, vagy ha olyan embert sérteget, aki azt nem érdemli meg.
"Most magaddal beszélgetsz? Kérdezőként és válaszolóként is? Gratulálok."
Nem, csak töröltette a balf..sz a válaszomat, amiben leírtam, mi történt valójában.:D Beszólt a húgának, aki segíteni ment az anyjához - és nem hozzá -, aztán, amikor választ kapott, még a válásaival is belerúgott. Most meg meg van sértve, hogy a húgánál elszakadt a cérna a bunkózásától. Az összes körítés pedig csak érzelmi manipuláció.
25. Jééééézus...
Lehet, hogy a pofon sem igazán kulturált viselkedés, de sztem jóval mocsokabb, kulturálatlanabb, emberhez nem illőbb ez, ami le van ide írva. Néha kell egy jól irányzott pofon, hogy egy ilyen emberi hulladék észrevegye magát, ha már az anyja nem nevelte meg... de úgy látszik, nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!