Megbocsajthato-e, m hogy 8 evvel fiatalabb hugom egy szovaltas kozben megutott, es megrangatta a hajam?
Bocsanatot nem kert Mindegyikunk csalados,4.X
folott vagyunk.
En borzasztoan szegyellem, hogy ilyen megtortenhetett.
Hatha segit par velemeny. Koszonom
Negyven fölött ez egyáltalán nem bocsátható meg... sőt... Mi vagytok ti ovisok? Az erőszak és bárminemű formája NEM elfogadott és nem támogatott!
MOndjuk arra én is kíváncsi lennék most már ezek után, hogy min ütött így ki a balhé és pontosan mi történt, tényleg érdekelne, de amikor olvastam azt hittem, hogy 10-12 évesekről van szó.. és annak kishúgáról.
Negyven felett mi jelentősége van annak, hogy 8 évvel fiatalabb? És ha csak 6-tal lenne fiatalabb? Vagy 9-el? Komolyan, ennek mi jelentősége van?
Mit mondtál neki, hogy neked esett? Gondolom nem az időjárást vitattátok meg :D
Ha szóváltás közben, akkor nem is önvédelem volt, mert nem mentél neki. Elég gáz viselkedés.
Viszont nem mindegy, mivel bántottad meg, ha megbántottad, mert lehet egy embernek oylant mondani, amitől eldurran az agya, és egy családtag főleg tudja, mi számít fájónak. És ha nem kért bocsánatot, az is arról árulkodik, hogy komoly a sérelme. Vagy erről, vagy arról, hogy a húgod nem normális. De ezt neked kell tudni, te ismered.
Koszonom a valaszokat.
En vagyok a kiraly nevu valaszado, az aki.a sajat velemenyemet elfogultsag neĺkul megfogalmazta.
A tobbi valasz nem is arra fokuszalt, hogy negutott, hanem nagy betukkel, hogy igen, ...de miert?! Fura! es mivel ilyen emverek vannaktobbsegben, meg is van a kerdesemre a valasz
Miert ne szavadna?! ha oka van ra, agyin is uthet. Ismeretlen emberek csipobol tamado szamonkero valasza. Kosz. Tanulsagos erkolcsi merce!
Ugyan mar, nem mindegy, ki hany eves. Nyugodtan ussuk agyon az oreget
A miert pedig tok mindegy. Nem tetszett neki amit mondtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!