Ma reggel örjöngött a féltestvérem. A nagyinál voltunk és azt hitte, hogy ma megyek be az anyámhoz. Az volt a terve, hogy majd elmegyek délután az édesanyámhoz, és majd elviszem neki a 2000 forintot, amit az anyánk ad neki. Viszont ma nem mentem iskolába, és otthon maradtam,mikor ezt megtudta elkezdett a szobájába mindent ütni vágni lemondott minket mindennek az anyámmal együtt (nem írom ki miket mert úgyis letiltaná a GYK). Ez ment egy óráig, majd elegem lett és visszakiáltottam neki, hogy: FELKÖTHETNÉDMAGAD, MINT AHOGY APÁD TETTE, JOBB LENNE íGY MINDENKINEK !!!! (mivel csak édesanyánk ugyanaz)
Tegye fel a kezét, aki még soha, senkinek nem mondott olyat, amit később megbánt...Ilyenkor persze, hogy az ember ideges lesz, és visszaordítja a legdurvább sértést, ami eszébe jut.
Ettől függetlenül nem mondanám, hogy túlreagáltad, de te sem voltál most sokkal jobb, mint a féltesó...
2017. máj. 11. 07:55
12/15 anonim válasza:
nem kel neki pénz adni tipikus mai idegroncs
2017. máj. 11. 10:53
13/15 anonim válasza:
szerintem érthető hogy folytonos lelki zsarolás miatt így vágsz vissza. Megoldás:
A fizuját nem ő kezeli hanem ti kapjátok meg és akkor nem lesz hiszti sem. Ha ez nem tetszik neki akkor egye meg amit főzött és költözzön el.
2017. máj. 11. 11:09
14/15 anonim válasza:
Mindennek van hatara. Nem tudhatod miert volt ilyen ideges, lehet a penz miatt, de biztos kozrejatszott meg valami, nem veletek kapcsolatos es rajtatok vezette le a duhet. De ilyet soha az eletbe nem mondanek, egy olyan ellensegemnek se akinek tudom hogy ongyilkos lett az apja. Vagy akarmi mas. Elhiszem hogy ideges voltal, az en testverem is olyan hogy rajon az 5 perc es mindekit elatkoz mindennek, de figyelmen kivul kell hagyni ha tudod hogy nem vagy hibas. Az emberek mondanak hulyesegeket mikor idegesek, de a hatarokat tudni kene, szerintem kerj tole bocsanatot. Lehet o volt a hibas, bar a teljes tortenetet nem tudjuk mindig van egy masik nezopont, es igy nehez megmondani ki a hibas, de ha meg o is az engedned kell, mert most szerintem tulzasba vitted ezzel a hozzaszolasoddal..
2017. máj. 11. 22:23
15/15 anonim válasza:
Szemét visszaszólás volt e? Igen, mindenképp. Viszont ha valaki ennyire idiótán és terrorizálva viselkedne velem, és a családom bármely tagjával nem csak, hogy visszaszóltam volna neki, de 1 óra őrjöngés után még meg is vertem volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!