Ti mit tettetek volna a helyemben? Szerintetek is nagyon túlreagáltam?
Szóval amióta suliba járok azóta ha hozok egy 4-esnél rosszabb jegyet, apám és bátyám (ha együtt vannak)előszeretettel kötekednek.Ha teljesenmásról beszélünk valahogy mindig átterelik rám a szót, és szívesen leégetnek.Tökmindegy ki van ott vagy ki nincs.Épp vendégség volt nálunk.Apámék a kazánokról beszéltek, és csodával határos módon megint én kerültem szóba.Aztán kényelmesen 10ember előtt elkezdtek dumálni, de olyan dolgokat kezdtek el mondani amik már tényleg túlmentek minden határon.Ráadásul még a bátyám haverja is .Egyszer csak elegem lett vörös fejjel felálltam és úgy leordítottam mindhármat hogy még a szomszédból is átjöttek.Bátyám (majdnem 30éves) majdnem sírt, apám vörös fejjel ült a sarokban,a harmadik meg ott állt csak(Pedig neki volt a legnagyobb szája.). Én pedig bejöttem a szobámba, ledőltem az ágyra de még mindig tiszta ideg voltam.Úgy 5perc múlva bejön bátyám haverja nagy nyugodtan mint aki vigasztalni akar.Mikor megláttam hogy ki ő tudatomon kívül behúztam neki egyet.(nem volt szándékos, nem tudtam mit csinálok.bár tényleg megérdemelte). Kihátrált a szobámból a konyhában meg csak néztek amikor betört orral megjelent.A többi már lényegtelen.
Szóval tényleg nagyon túlreagáltam?Lehet hogy nem kellet volna megütni de hát na..
A család egy belső szociális kör. Bátyó haverjának addig van bejárása amíg az beviszi, és nem tovább, ha az én szobámba betrappolna hugom palija vagy bnői kirúgdosnám őket a francba.
Én csak gratulálni tudok. Ügyi vagy. :)
Folyamatosan aláztak, ráadásul nyilvánosan, persze, hogy elszakadt a cérna, szerintem nem gáz az üvöltés, valószínűleg hatott :)
Az orrtörés viszont gáz, el tudom képzelni, hogy milyen idegállapotban lehettél.
Engem is folyton cikizett apám a testvérei előtt, nagyon mély nyomott hagyott bennem :(
Na most lehet röhögni fogtok, de csak 16 vagyok.
Olyanokat mondogattak, hogy én hülyének születtem, meg nem vesznek fel sehova gimi után, közmunkásként,kukásautóban fogom végezni,minek születtem stb. Főleg a minek születtem rész fogott meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!