Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti mit tettetek volna a...

Ti mit tettetek volna a helyemben? Szerintetek is nagyon túlreagáltam?

Figyelt kérdés

Szóval amióta suliba járok azóta ha hozok egy 4-esnél rosszabb jegyet, apám és bátyám (ha együtt vannak)előszeretettel kötekednek.Ha teljesenmásról beszélünk valahogy mindig átterelik rám a szót, és szívesen leégetnek.Tökmindegy ki van ott vagy ki nincs.Épp vendégség volt nálunk.Apámék a kazánokról beszéltek, és csodával határos módon megint én kerültem szóba.Aztán kényelmesen 10ember előtt elkezdtek dumálni, de olyan dolgokat kezdtek el mondani amik már tényleg túlmentek minden határon.Ráadásul még a bátyám haverja is .Egyszer csak elegem lett vörös fejjel felálltam és úgy leordítottam mindhármat hogy még a szomszédból is átjöttek.Bátyám (majdnem 30éves) majdnem sírt, apám vörös fejjel ült a sarokban,a harmadik meg ott állt csak(Pedig neki volt a legnagyobb szája.). Én pedig bejöttem a szobámba, ledőltem az ágyra de még mindig tiszta ideg voltam.Úgy 5perc múlva bejön bátyám haverja nagy nyugodtan mint aki vigasztalni akar.Mikor megláttam hogy ki ő tudatomon kívül behúztam neki egyet.(nem volt szándékos, nem tudtam mit csinálok.bár tényleg megérdemelte). Kihátrált a szobámból a konyhában meg csak néztek amikor betört orral megjelent.A többi már lényegtelen.

Szóval tényleg nagyon túlreagáltam?Lehet hogy nem kellet volna megütni de hát na..

2013. ápr. 12. 15:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem orvosi esetnek néznek, teszem hozzá teljes joggal.
2013. ápr. 12. 15:34
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Hát van egy temperamentumod, az biztos:) Amúgy miket mondtak rólad? Ha ezt tudnánk, akkor könnyebben tudnánk véleményt alkotni. Hány éves vagy, fiú vagy lány?
2013. ápr. 12. 15:37
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Elhiszem ,hogy van az a pont, amikor betelik a pohár, de ez most rossz időben történt. És nagyon rosszul reagáltad le. Én azt mondom, hogy nem túlreagáltad, hanem rosszul reagáltad le az egészet. Egészen máshogy kellett volna megoldani, de most már ez teljesen lényegtelen.
2013. ápr. 12. 15:39
 4/15 anonim válasza:
100%

A család egy belső szociális kör. Bátyó haverjának addig van bejárása amíg az beviszi, és nem tovább, ha az én szobámba betrappolna hugom palija vagy bnői kirúgdosnám őket a francba.

Én csak gratulálni tudok. Ügyi vagy. :)

2013. ápr. 12. 15:43
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A történet szempontjából nem lényegtelen, hogy hány éves vagy. Ne érezd feltétlenül hibásnak magad, nincs ember akit hosszas szekálással ki ne lehetne borítani, egyszer meg kell húzni a határt. Ha ettől visszavesznek akkor már jól jártál. (Nekem is egyszer kellett felszívni magamat és dühből lecsapni az amúgy sokkal erősebb bátyámat, utánna hosszú évekig emlékezett rá, hogy meddig mehet el.)
2013. ápr. 12. 15:52
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem írtad, hogy mióta élesítik rajtad a nyelvüket, de feltételezem, hogy sokszor megesett ez már, te mindig csak tűrtél és most telt be a pohár. Szerintem ritka bunkó dolog apukádtól és tesódtól, hogy mások előtt így beszéltek rólad. A leüvöltés szerintem jogos volt, az orrtöréssel kicsit túllőttél a célon.
2013. ápr. 12. 15:54
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallhatod, de öt perce itt tapsolok neked.
2013. ápr. 12. 16:19
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Folyamatosan aláztak, ráadásul nyilvánosan, persze, hogy elszakadt a cérna, szerintem nem gáz az üvöltés, valószínűleg hatott :)

Az orrtörés viszont gáz, el tudom képzelni, hogy milyen idegállapotban lehettél.

Engem is folyton cikizett apám a testvérei előtt, nagyon mély nyomott hagyott bennem :(

2013. ápr. 12. 16:20
 9/15 A kérdező kommentje:

Na most lehet röhögni fogtok, de csak 16 vagyok.

Olyanokat mondogattak, hogy én hülyének születtem, meg nem vesznek fel sehova gimi után, közmunkásként,kukásautóban fogom végezni,minek születtem stb. Főleg a minek születtem rész fogott meg

2013. ápr. 12. 17:41
 10/15 A kérdező kommentje:
meg még durvábbakat is csak azokat nem szivesen irom
2013. ápr. 12. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!