Hány eves vagy, mióta a parod, egyutt elteke e.....
2014. okt. 5. 09:20
3/14 anonim válasza:
Ja, hát én megmondanám, hogy bocs, pont más dolgom van és nem mennék.
2014. okt. 5. 09:22
4/14 anonim válasza:
Igazad van kerdezõ,parod helyeben en is csak ebedre mennek veled vagy meg arra sem.
Mi az hogy 1 ember mar nem fer el??es miert pont most szoltak *majdnem indulas elott* ugyanmar ,ebednel lesz helyed??
Nagyon bunkok a nagyszulok!!
En szegyentol sem mondanek illyet senkinek sem!
2014. okt. 5. 09:22
5/14 anonim válasza:
Nem, ez tényleg bunkóság. Ma derül ki, hogy nem férsz el, de azért enni menjél? Most akkor elférsz, vagy nem? Furcsa...
2014. okt. 5. 09:23
6/14 anonim válasza:
Nem reagálod túl, nekem is rosszul esett volna. Ahogy magamat ismerem, én odamennék ebédidőben, és ott mindenki előtt megkérdezném a nagymamát, mi a problémája velem. Ha olyan semmi választ kapnék, hogy "semmi" és "túlreagálod", akkor további boldog életet kívánva kisétálnék tőlük, és nem is mennék oda többet.
2014. okt. 5. 09:36
7/14 Rékcsi válasza:
Szerintem menj el ebédre, lehet, h igazából kedvesek és rosszul jött ki a dolog, szóval lehet, h csak kedvesek akartak lenni, h neked ne kelljen a konyhában segítened, csak enned :)
2014. okt. 5. 09:56
8/14 anonim válasza:
Csatlakoznék a 2-es kérdéséhez: Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt?
Különben az, hogy rosszul esett az nem reakció, csak az érzésed. Mit mondtál erre? (ez lett volna a reagálás)
2014. okt. 5. 10:10
9/14 A kérdező kommentje:
25 vagyok,ès több,mint 2 ève èlünk együtt. 14hetes terhes vagyok..
Elmondtam a páromnak mennyire megbántottak,ès hogy szivem szerint enni se mennèk,nehogy tul sok helyet foglaljak.
2014. okt. 5. 10:15
10/14 anonim válasza:
Aha. Nos, talán kímélni akarnak a terhessg miatt, csak gondoltak azzal megbantatanak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!