Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most nagyon dühüs vagyok a...

Most nagyon dühüs vagyok a tesómra mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
A lényeg annyi hogy nagyon vártam egy filmet a mozikban (nem mondom melyiket) és a bátyám kitalálta hogy ő is akar jönni mondom oké miért ne jöjjön bementünk leültünk és kiderült hogy látta a filmet mert a filmnézés közben minden eggyes poént lelőtt és nem maradt semmi izgalmam most mondhatjátok hogy ez nem olyan nagy baj de akkor is csak azért jött velem hogy megszivasson mert tudja jól hogy én szeretem beleélni magamat a filmekbe és ezt nem lehet ha lelő minden poént és emiatt dühös vagyok rá mert ez egy olyan film volt amit már nagyon vártam

2016. nov. 18. 20:41
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Most viszont sajnos nem lesz gépem egy hónapig mert utólag megtudtam hogy a tesómnak van 1 gyenge bölcsesség foga és azt mégjobban kilazítottam ezzel a tojással most volt a fogorvosnál és azt mondta semmi értelme megtartani így hát kiszedette és a szüleim elvették a gépet a tesóm meg nem ver hanem semmi egyszerűen figyelmen kívül hagy de ez engem egyenlőre nem zavar mert így nem fog basztatni hogy lelövi a filmek összes poénját
2016. nov. 21. 16:48
 22/25 anonim ***** válasza:
Ez akkora kamu mint a sz..r :D
2016. nov. 21. 19:59
 23/25 A kérdező kommentje:
Mindenki maga dolga hogy elhiszi e vagy nem
2016. nov. 21. 20:46
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is szivasd meg, pl lopd el az összes zoknijánaka fél párját, vagy tedd a kezéd éjjel vízbe, tegyél valami hülyeséget a táskájába suli előtt, rázd fel a kóláját, lódd le a következő film végét.
2016. nov. 21. 21:37
 25/25 anonim ***** válasza:

Pfff inkább megköszönné hogy többet nem kell a foga miatt aggódni :D

De komolyan, jó, haragudnék de egy idő után rájönnék hogy jobb túlesni rajta.

2016. nov. 21. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!