Most nagyon dühüs vagyok a tesómra mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
A lényeg annyi hogy nagyon vártam egy filmet a mozikban (nem mondom melyiket) és a bátyám kitalálta hogy ő is akar jönni mondom oké miért ne jöjjön bementünk leültünk és kiderült hogy látta a filmet mert a filmnézés közben minden eggyes poént lelőtt és nem maradt semmi izgalmam most mondhatjátok hogy ez nem olyan nagy baj de akkor is csak azért jött velem hogy megszivasson mert tudja jól hogy én szeretem beleélni magamat a filmekbe és ezt nem lehet ha lelő minden poént és emiatt dühös vagyok rá mert ez egy olyan film volt amit már nagyon vártam2016. nov. 18. 20:41
1/25 A kérdező kommentje:
Én 14f a bátyám 17f
2016. nov. 18. 20:42
2/25 anonim válasza:
Szivasd vissza vaalmovel, megérdemli.
Például, mikor elalszik, tedd a kézfejét langyos vízbe.
3/25 anonim válasza:
legközelebb játszd el ezt te :D amit nagyon vár, nézd meg premier napon, aztán mondd, h valamelyik nap megnézhetnénk, és lelövöd az összes poént, megiszod az üdítőjét...stb :D csessz ki vele öcskös :D
4/25 anonim válasza:
Ezt egyszer megcsinálta velem egy barátnőm unokatestvére. Soha a büdös életben nem mentem vele többet sehová. Büdös gyökérség, amondó vagyok, de hát még fiatalok vagytok, hátha kinövi.
Szívasd vissza. Te tudod, mire izgul. Bontsd fel az orig cuccait, csomagját, edd meg az estére tartogatott kedvenc nasiját, írj rá a csajra, aki titokban tetszik neki, találd fel magad.
5/25 A kérdező kommentje:
Most azon agyalok megcsináljam e azt higy fogok egy vödröt telerakom jéggel megtöltöm hideg vízzel és amikor alszik azt ráöntöm v
2016. nov. 18. 21:02
6/25 A kérdező kommentje:
Hogy*
2016. nov. 18. 21:03
8/25 A kérdező kommentje:
Azt mondtam hogy nem írom le de akkor leírom: Az utolsó emberig
2016. nov. 18. 21:18
9/25 anonim válasza:
Szerintem vicces. :) Kár hogy nincs tesóm, biztos jól eltrollkodtunk volna egymással anno. :)
10/25 anonim válasza:
azért ez nem ennyire tragikus szerintem, vicces akart lenni és látta, hogy bosszant, hát még inkább csinálta. Kár bosszút állni, vagy ha nagyon vissza akarsz vágni, akkor valami aprósággal szivasd meg. Állítsd át a mobilján a csengőhangot valami nagyon bénára, vagy a monitorján a háttérképet valami baromságra, vagy a zoknijait, amik párban vannak keverd össze és tegyél párba teljesen másokat, biztos hülyét kap, amikor reggel öltözködik és egyik zoknija sem stimmel. De az üdítőjét is feljavíthatod egy kis csípős szósszal, vagy a teájába sót keversz, vannak ilyen apróságok, amivel azért nem hozod rá a szívrohamot (mint egy jeges vödörrel, az nagyon durva), de visszavághatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!