Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szinte egész nap én vigyázok...

Szinte egész nap én vigyázok a tesómra. Hogy lehetne valahogy érdekesebbé tenni a napokat?

Figyelt kérdés
13/f vagyok a tesóm 9/l, a szülők sokat dolgoznak / reggel 6-tól este 6-ig/ és ugye én vigyázok a húgomra. ( egy suliba járunk , és jól kijövünk szóval ez egyáltalán nem nehézség) Csak kifogytam a programokból, és eléggé unatkozunk. Szóval tudnátok ajánlani elfoglaltságokat ?
2014. márc. 24. 17:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

bújócska a házban, barátnők áthívása, tegyünk egy kis rendet a szülők örömére projekt, séta a parkban/játszótéren, ha lányosabb a tesód, akkor csinálj neki vicces sminket, mersz vagy felelsz, kártyajátékok, Név/város/állat/tárgy/növény játék, gondoltam egy tárgyra, film délután, szólánc, biciklizés, görkorizás, rollerezés, foci/kosár a barátokkal, pizsiparti :D Ha, az én bátyám ilyeneket kitalált volna annó, akkor én ezeknek nagyon örültem volna...

12/L

2014. márc. 24. 17:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Fiús a húgom :D úgyhogy az ilyen foci/ kosár nagyon bejön nála. a rendrakás nálunk parancs :) Köszönöm a választ . Várok még :)
2014. márc. 24. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ami azt illeti, én is fiús lány vagyok/voltam (leszek). Imádtam lemenni a pályára focizni, kosarazni, biciklizni. Otthon meg az a filmezős dolog jó ötlet, azt a programot máig megtartjuk. Popcorn készítés, kóla szétöntögetés.... Meg hát olyat is lehet csinálni, hogy a film végén véleménykinyilvánítás, vagy mivel ez már a 21. század, ezért hát a számítógépes játékok is egyfajta programnak megfelelnek. Jobb időben kint (ha csalási házban laktok) sátrat vertek, tollasozni is lehet, vagy random videókészítés (paranormal activity, híradó, kandikamera), vagy hát nem utolsó sorban vacsikészítés....köpeny fel, és meglásd, a szülőknek jólesik majd, akár mi is az (persze, ha nem mérgező :D )
2014. márc. 24. 18:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
bocs, nem csalási, hanem családi házra gondoltam, meg kell még szoknom a tesóm billentyűzetét...
2014. márc. 24. 18:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Te egy szuper tesó vagy, hogy így gondolkodsz a hugidról! Le a kalappal, hogy még arra is van gondod, hogy ne unatkozzatok! :) Lehet társasjátékozni, fagyizni, görkorizni, kártyázni,bunkert építeni,vagy találjatok ki egy jelnyelvet, ami csak ti értetek, csak hogy párat soroljak. Jó szórakozást hozzá! :)
2014. márc. 27. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó tesó vagy.:) Mi a bátyámmal általában bunkert építettünk, fociztunk, filmeztünk, bringáztunk vagy nyáron vízicsatáztunk:D esernyő és vízipisztoly elengedhetetlen:)
2014. márc. 30. 13:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ ! Találtam 1-2 nagyon jó ötletet :)
2014. márc. 30. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!