Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Féltékeny vagyok a tesómra....

Féltékeny vagyok a tesómra. Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

14 eves lany vagyok. Kozephosszu szoke, dus hajam van, kicsit vekony vagyok, alacsony es nincs annyira jo seggem. :/ A frufrum van hogy ossze vissza all szoval azzal mindig kell kezdenem valamit. Ha felfogom a hajam nincs a legszebb fejem. Ha folyton vasalom meg ilyenek nagyon el fog torni. Leginkabb a frufrum, meg a hajam vege szokott ossze vissza allni, a tobbi egyenes ( csak hat ugye ez alig latszik mivel dus a hajam). A tesom is 14 eves lany, kozephosszu barna, cogegyenes haja van. Tokeletes alakja van. Neki nem kell folyton a haja miatt aggodni mert neki az is magatol egyenes. Ő sokkal jobban el tud beszelgetni barkivel (fiuval, lannyal). A fiuknak mindig ő a szebb... Neha vannak pattanásaim, de mostanába már nem nagyon. Nem akarok ugy szebb lenni hogy sminkelem magam. (A szam szaraz, hat amm hosszabb szempillakat akarok, es jo lenne ha az osszes pattanasom eltunne, a szemoldok jo, nem kell megrajzolni, csak hat neha az is osszs vissza all). Meg nem akarom folyton a halyamat vasalni, gondoriteni meg ilyenek. Meg hat a tesom sokkal szebben, menobben is oltozkodik. Tobb minden all neki jol mert neki olyan az alakja, es nem lognak rajta a ruhak.

Kerlek segitsetek. Mit kezdjek a hajammal?? Es hogy legyen tokeletes alakom? Marmint nagyobb seggem meg combom? Hogyan legyek joba a fiukkal, lanyokkal hogy tudjak veluk jobban elbeszelgetni? Es az öltözködésemen mit változtassak? Mik a menő ruhak??

2016. aug. 31. 18:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Nemcsak a külső számít. Lehet a húgod nem nyavajog ennyit. Azt egyik fiú sem szereti.
2016. aug. 31. 18:27
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem szoktam nyavajogni senkinek, nyilvanosan meg vegkepp nem de ezeken most mar tenyleg valtoztatni akarok. Es nem is vagyok bunko, vicces vagyok meg segitokesz.
2016. aug. 31. 18:30
 3/11 anonim válasza:
76%
Siránkozás helyett sportolj.
2016. aug. 31. 18:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Szeresd magad jobban olyan külsővel, amilyen neked van. És kattanj le arról, hogy folyton a megjelenéseddel foglalkozz.
2016. aug. 31. 18:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
En azt javasolnam hogy a kulsod helyett az onbizalmaddal foglalkozz. Oke, a tesod szebb, van ilyen. Millio lany van aki szebb nalad, meg olyan is aki kevesbe szep. Valtoztat ez barmin?
2016. aug. 31. 18:34
 6/11 anonim ***** válasza:
54%

Menj el kozmetikushoz tanácsadásra, kérd fodrász véleményét, hogy tudna kihozni belőled valamit. Találj valami hobbit, amiben jó vagy és az növeli az önbizalmadat is.

(Előző hozzászólók: ha nektek már ez is "siránkozás", amit leírt a kérdező, akkor hiperérzékenyek vagytok...)

2016. aug. 31. 18:41
 7/11 anonim ***** válasza:
23%
kamu ...nem lehet mind2 lány 14 éves
2016. aug. 31. 19:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne ? Kétpetéjű ikrek lehetnek ennyire különbözőek.
2016. aug. 31. 20:19
 9/11 anonim ***** válasza:
52%
najó tényleg ,erre nem gondoltam, kicsit másképp járt az agyam:D de másképp tényleg nehézkes lenne
2016. aug. 31. 20:24
 10/11 A kérdező kommentje:
Kétpetéjű ikrek vagyunk ;)
2016. aug. 31. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!