Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak magammal, hogy ne legyek féltékeny?
A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt,de osztálytársak is vagyunk 8 éve,szóval nagyon jól ismerjük egymást.
Az a helyzet,hogy eléggé féltékeny típus lettem mostanában,pedig eddig nem voltam ilyen.
Mindig kiakadok,ha kommentel más lányok képe alá,ha lájkolja az olyan bejegyzéseket,mint pl. "Lájk,ha szerinted szép vagyok!".
Meg nem szeretem,ha nélkülem megy el valahová,mert mindig olyan érzésem van,mintha megcsalna vagy flörtölne másokkal.
Megbeszéltük,hogy én idén szilveszterkor a legjobb barátnőmmel leszek,mert mostanában kicsit hanyagoltam és mondta a barátom,hogy nem gond,akkor Ő a haverjaival lesz náluk.
Erre ma kiderült,hogy nem is otthon voltak,hanem elmentek bulizni és erről nekem nem is szólt,ma láttam meg a képeket facebookon,az egyik idegen csaj adatlapján.
Talán az is közrejátszhat a féltékenységemben,hogy régen nagyon gyakran volt új barátnője és félek,hogy én is elveszítem,amit nem akarok...még nem mondtam neki,hogy zavar,hogy ezeket csinálja,mert nem szeretném,hogy úgy érezze,hogy nem hagyok neki elég szabad teret.
Szerintetek mit csináljak,hogy ne legyek ilyen?
14L
Igen,probléma,mert kikészülök attól,hogy mindig azon idegeskedek,ha nem vagyunk együtt,hogy vajon kivel van,hol van és mit csinál.
De ha meg elmondanám neki,akkor lehet,hogy úgy érezné,hogy ráakaszkodok teljesen...
??
Ha nem bízol benne, dobd ki. Megváltozni úgysem fog, más megoldás meg nincs arra, hogy te ne idegeskedj ezek miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!