Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon féltékeny vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon féltékeny vagyok, hogyan változtathatnék rajta? Nem vagyok elégedett magammal és nem tudok bízni a páromban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan 5 éve vagyok együtt a párommal és az első 1,5 év jó volt és a másik 2,5 fél bizonytalanság és a nem törődöm évei voltak!

Sokszor hazudott nekem sok kis apróságban és annyira nem is fontos dologban( azért nem jön le mert füvet kell nyírni és kb. fél óra után hívom,ő meg benyögi hogy rallyn van stb..), míg egyszer elmentünk röpladázni és volt ott egy lány akinek a hugát ismertem és néha beszélgettünk msn-en( szóval meg volt az msn címe) és a barátom akkor látta a csajt meg a nővérét is először és meg mondtam, hogy hát őt így hívják stb. stb.

eltellik egy hét és véletlenül az ő nevén lépek be msn-re és nézem a neveket fenn van az a bizonyos nővérke!nem kellett több nekem sem!nagyon rossz érzés volt remegtem az idegességtől és nem kaptam levegőt, mentem az iwijére be van jelölve mint ismerős és üzeneteket is váltottak nem keveset a képekről nem is beszélve. és kérdőre vontam a csajt is meg a barátomat is. (persze a csajjal kezdtem miközben a barátom lenn fürdött) msn-en keresztül faggatam a csajt és ő azt mondta a norbi kereste meg jelölte be őket stb.. erre a párom, hogy nem ő vette fel őket ismerősnek, hanem fordítva és hogy a röplada mérkőzésről kért tőle képet, de a képeknek köze nem volt a röplada mérközéshez , akkor meg minek fogadja?

Aztán akkor nagy balhé volt és én azóta nem tudok benne bízni!Ez nagyon rosszul esett. és azóta vagyok én ennyire bizalmatlan és elégedetlen önmagammal.

nem tudom mit tehetnék.

kérlek adjatok tanácsot.

2008. szept. 24. 15:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Tudod mi a hibád, tudod milyennek kellene lenned. Innentől még pszichológus sem segíthet, max drága pénzért meghallgat :P
2008. szept. 24. 15:29
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ, magyarul külön utakon járás
2008. szept. 24. 15:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem, hanem abbahagyod a féltékenykedést és akkor lépsz, amikor tényleg van is okod. Felejtsétek már el iwiwet, meg egyéb internetes, igazából nem létező dolgokat.
2008. szept. 24. 15:46
 4/10 A kérdező kommentje:

Az a baj , hogy nem tudom elfelejteni a féltékenykedést, amióta meg aztán győrbe tanul... Csajokkal jár bulizni, hát még rosszabb. Ráadásul albérletben van és két éve jár suliba és csak most mutatott meg a haverjainak az iwiwen azzal a szöveggel hogy én vagyok a retteget xy.

szóval ezek fájnak egy kicsit

2008. szept. 24. 15:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sem érdemes tovább folytatnotok, én sem bíznék egy hazudozó pasasban. Ha szeretne és megbízna benned, nem hazudna. Jobban jársz ha ott hagyod.
2008. szept. 24. 15:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha egyszerűen nem tudsz megváltozni, akkor ez bizony elég rossz személyiségvonás, nem csak féltékeny vagy, hanem a változásra sem vagy képes, gáz. Kicsit sajnálom a srácot, kivéve ha tényleg megcsal.
2008. szept. 24. 16:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Szeretnék változni azt nem mondtam, hogy nem vagyok hajlandó változik! Egyszerűen nem megy!Tudod hányszor próbáltam már megállni változtatni? Volt amikor sikerült és volt amikor nagyon nem!
2008. szept. 24. 16:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy hasznos tanácsot tudok adni. 18 éves csaj vagyok 1 éve van pasim, komoly, de az utobbi idöben nekünk is gondjaink voltak. Sok pletyka terjengett róla, mert elég közvetlen az emberekkel, és sokan ezt félreértik. Én meg persze féltékeny voltam nagyon, sokat veszekedtünk miatta. Szakítottam is vele, de megkeresett végül minden jora fordult. Szerintem érdemes lenne kipróbálni, hogy egy-két hétig nem keresitek egymást, se telefon, se sms, se msn.Tudom, gondolom hogy 5 éves kapcsolat után ez hülyeségnek tünik, de te is megtudod legalabb, hogy tényleg szereted e öt annyira, és azt is megtudod hogy neki milyen lesz a reakciója hogyha 2 hét szünet után találkoztok.
2008. szept. 24. 18:43
 9/10 anonim ***** válasza:
kinek kel az idegbajod
2016. szept. 1. 03:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Azonnal szakítanotok kellett volna. Még most sem késő. Ennek vége. Soha nem lesz belőle normális kapcsolat. Sosem fogsz bízni benne, és meg is van rá az okod.
2016. szept. 4. 03:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!