Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltékeny vagyok, hogyan változtathatnék rajta? Nem vagyok elégedett magammal és nem tudok bízni a páromban. Mit tegyek?
Lassan 5 éve vagyok együtt a párommal és az első 1,5 év jó volt és a másik 2,5 fél bizonytalanság és a nem törődöm évei voltak!
Sokszor hazudott nekem sok kis apróságban és annyira nem is fontos dologban( azért nem jön le mert füvet kell nyírni és kb. fél óra után hívom,ő meg benyögi hogy rallyn van stb..), míg egyszer elmentünk röpladázni és volt ott egy lány akinek a hugát ismertem és néha beszélgettünk msn-en( szóval meg volt az msn címe) és a barátom akkor látta a csajt meg a nővérét is először és meg mondtam, hogy hát őt így hívják stb. stb.
eltellik egy hét és véletlenül az ő nevén lépek be msn-re és nézem a neveket fenn van az a bizonyos nővérke!nem kellett több nekem sem!nagyon rossz érzés volt remegtem az idegességtől és nem kaptam levegőt, mentem az iwijére be van jelölve mint ismerős és üzeneteket is váltottak nem keveset a képekről nem is beszélve. és kérdőre vontam a csajt is meg a barátomat is. (persze a csajjal kezdtem miközben a barátom lenn fürdött) msn-en keresztül faggatam a csajt és ő azt mondta a norbi kereste meg jelölte be őket stb.. erre a párom, hogy nem ő vette fel őket ismerősnek, hanem fordítva és hogy a röplada mérkőzésről kért tőle képet, de a képeknek köze nem volt a röplada mérközéshez , akkor meg minek fogadja?
Aztán akkor nagy balhé volt és én azóta nem tudok benne bízni!Ez nagyon rosszul esett. és azóta vagyok én ennyire bizalmatlan és elégedetlen önmagammal.
nem tudom mit tehetnék.
kérlek adjatok tanácsot.
Az a baj , hogy nem tudom elfelejteni a féltékenykedést, amióta meg aztán győrbe tanul... Csajokkal jár bulizni, hát még rosszabb. Ráadásul albérletben van és két éve jár suliba és csak most mutatott meg a haverjainak az iwiwen azzal a szöveggel hogy én vagyok a retteget xy.
szóval ezek fájnak egy kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!