Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az osztályban a lányok jófiúna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az osztályban a lányok jófiúnak tartanak, ezen hogyan változtathatnék?

Figyelt kérdés

Inkább tartanának bunkó dögnek, mint jófiúnak.

Nincs barátnőm, és a nők a rosszfiúkat szeretik..

16F

2011. ápr. 9. 20:49
 1/7 anonim válasza:
legyél flegma, poénkodj sokat, és vegyél egy bőrdzsekit
2011. ápr. 9. 20:50
 2/7 anonim ***** válasza:
üsd arcon őket ököllel, csinálj egy sárkányfejes tetovást a hátadra
2011. ápr. 9. 20:53
 3/7 andoryy ***** válasza:
Ja a tucatemberek buknak az általad megfogalmazott karakterekre ha te is ebbe az irányba kívánsz orientálódni, ilyen vagy akkor az első kérdező tanácsát kövesd. Ha nem, akkkor add önmagad nem tudom miért olyan nehéz ez egyeseknek ? Ne akard megjátszani magad egy életen át az kikészít...
2011. ápr. 9. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz mások véleményével, sz.rd le őket, csak magadat add.
2011. ápr. 9. 21:15
 5/7 anonim válasza:
Ha annyira rossz fiú akarsz lenni,reggelenként ha találkozol velük,köpd szembe,fejeld le,majd taposd gyomron mindet.Ha kitartóan csinálod nap-nap után,bizhatsz benne,hogy sikerülni fog.
2011. ápr. 9. 21:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Verd p*fàn az igazgatòt ès d*gj meg egy kèt tanàrt ès tetkó meg egy motor is kel, csinàlj sok balhèt
2011. ápr. 9. 21:19
 7/7 kolo válasza:
Én ugyanígy vagyok... 10 évig sportoltam versenyszerűen, most már csak konditeremben edzek a sport öröméért. Ennek tekintetében nem átlagos az izomzatom. Egyesek szerint kifejezetten jóképű vagyok. 195 centi magasságommal törpének se lehet nevezni (állítólag a lányok kedvelik a magas, sportos fiúkat... :D ). Kitűnőre érettségiztem, most egy neves egyetem hallgatója vagyok. Ergo nem vagyok egy kőbunkó, akivel nem lehet beszélgetni se, mégis kb 2 éve nem volt barátnőm... Nem mondom, bulikban néha összejön egy-két kaland, de nem erre vágyom. Akárhányszor belekezdenék egy kapcsolatba, kb a második randi után (van, hogy 3-ik, 4-ik...) megkapom, hogy nagyon jó srác vagyok, "de nem téged kereslek". Esetleg "túl jófiú vagy nekem" stb szarság. Néha úgy gondolom magányos farkasnak teremtettek. Esetleg az csak a mátrix, amikor párokat látok mindenhol az utcán... :D
2011. ápr. 9. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!