Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most nagyon dühüs vagyok a...

Most nagyon dühüs vagyok a tesómra mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
A lényeg annyi hogy nagyon vártam egy filmet a mozikban (nem mondom melyiket) és a bátyám kitalálta hogy ő is akar jönni mondom oké miért ne jöjjön bementünk leültünk és kiderült hogy látta a filmet mert a filmnézés közben minden eggyes poént lelőtt és nem maradt semmi izgalmam most mondhatjátok hogy ez nem olyan nagy baj de akkor is csak azért jött velem hogy megszivasson mert tudja jól hogy én szeretem beleélni magamat a filmekbe és ezt nem lehet ha lelő minden poént és emiatt dühös vagyok rá mert ez egy olyan film volt amit már nagyon vártam

2016. nov. 18. 20:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
37%
Verd fejbe egy lapáttal.
2016. nov. 18. 21:32
 12/25 anonim ***** válasza:
13%
A langyos vizes poént süsd el, megérdemli! :D
2016. nov. 18. 21:35
 13/25 anonim ***** válasza:
27%
A kerdes alapjan azt hittem valami komoly okod van... Ez legyen a legnagyobb prolematok.
2016. nov. 18. 22:06
 14/25 anonim válasza:

Engem is egyszer megszívatott de éjjel átállítottam a csengőhangját egy összemixel üvöltöző koreai és egy üvöltő nácival. Úgy ugrott ki, hogy szíve majd megállt :D

Képzeld el: Max hangerőn üvölt veled egy koreai utána valaki üvölti hogy sieg heil, kicsit megriad az ember ha ilyenre kel :D

2016. nov. 18. 22:07
 15/25 anonim ***** válasza:

" A langyos vizes poént süsd el, megérdemli! :D"

Nem működik, többször próbáltuk már osztálykirándulásokon, sose hugyozott be tőle senki, ami amúgy várható is volt :D

2016. nov. 18. 23:09
 16/25 A kérdező kommentje:
Na végül nem csináltam meg a jegeset mert most fogom megcsinálni egy olyat hogy fog egy tojást szét kenem csokival berakom a hűtőbe és mondom neki hogy voltam egy cukrászdába és vettem 2 csokitojást az enyémet megettem és itt van a tiéd nagyon szereti a csokit és tudom hogy elfogja fogadni alig várom hogy ráharapjon :DDDD és tudom hogy varázsló kopi de végül azért emellet döntöttem mert ez fájni fog neki és megérdemli velem ne b.aszunk ki
2016. nov. 19. 11:30
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem, fog ráharapni, mert érezni lehet majd, hogy lötyög benne valami és nem üreges. De ha mégis ráharap, akkor emlékeztetnék rá, hogy nagyobb nálad és én egy ilyen után fél óráig pofoználak.
2016. nov. 19. 12:46
 18/25 A kérdező kommentje:
HÁHÁHÁ ráharapott a kis kö.csög :DDDD megérdemelte és nem pofozott fel mert fájt a foga és magával foglalkozott és nézegeti most is a tükörben a fogait:DDDD
2016. nov. 19. 13:26
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem kezd el felvenni a futó cipód haver... 😃
2016. nov. 20. 21:59
 20/25 anonim ***** válasza:
Hat en siman viszonoznam. Nem vodor jeg meg meleg viz, hanem pont ugyanezt megcsinalnam, meghozza mihamarabb.
2016. nov. 20. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!