A 15 éves öcsém drogozik. Mit csináljak? Szóljak anyának/apának? Vagy előbb vele beszéljek?
Az a baj, hogy nem ez volt az első ilyen "balhégyanús" dolog.
Kb. 3 hete felhívott, hogy történt egy kis baleset és menjek X helyre, de ha kocsival megyek, ne én vezessek és anyának ne szóljak. Először nem értettem, hogy mi van, de mikor odamentünk, kiderült, hogy az egyik autónkat elvitték 2 haverjával, csak nem tudott normálisan leparkolni és a kocsinak meghúzta az oldalát. Én meg azért kellettem, hogy anyáéknak azt mondjam, én voltam...
Tegnap írt az egyik ismerősöm, hogy kérdezzem már meg az öcsémet, hogy van-e nála, mert neki nem veszi fel a telefont. És nem is esett le, hogy mi, utána elmagyarázta. Mondtam, hogy tuti nincs, mert még bulikban sem szokott, mire mondta az ismerősöm, hogy én eléggé elvagyok tévedve ezek szerint, mert gyakran szokott cigizni.
Hétvégén is úgy jött haza, hogy tiszta vér volt a sapkája, meg a feje és mikor kérdeztem, hogy mi történt, kiakadt, hogy hagyjam békén, meg hogy csak elesett részegen. Másnap tudtam meg, hogy nekiment egy 23 éves egyetemistának...
De rengeteg hasonló sztori van és egyre gázabb, amiket művel.
Anyát nem akartam ezekkel fárasztani, mert a féltesónk 3 hónapos és anya az utóbbi időben kicsit túlreagálja a dolgokat. De apával az öcsém fél éve nem beszélt kb (én naponta találkozok vele)...
17/L
50%-os, menjél már innen. :D
Ezt már olvasni is fárasztó, komolyan.
Kajak azt gondolod, hogy anyukád jó anya miközben nem képes kordában tartani a fiát ? Nekem már az kiveri a biztosítékot, hogy hagyja a 15 éves pisist addig kódorogni éjszaka a városban amíg csak akar...... Nonszensz amit itt írsz, ha kiteszel egy ilyen kérdést fogadd el, hogy lesznek olyan válaszok amik nem fognak tetszeni, de ezek legalább őszínték.
A fű az drog, ez nem ilyen szerintem nem szerinte meg igen kérdés, ez tény ezen nincs mit vitatkozni.
Ha megfogadsz egy tanácsot ne nézz le másokat azert mert nem diplomásak mert egyenlőre te sem vagy az, gondolom még a gimit se végezted el, szoval legyél büszke a szüleidre, de ettől te még nem vagy több másoknál, nem tettél le semmit az asztalra.
Attól még, hogy pl vagyonosak vagytok lehettek züllöttek, ez amolyan lelkizüllöttség, nem minden a látszat.. nekem kicsit ( bár nem ismerlek titeket) az öcséd részéről ez ilyen feltűnési viszketegség, anyud biztos el van foglalva a kicsivel, és rátok már nem jut annyi idő ami megint csak természetes, de ez lenne a nevelés, hogy ebben a korban már tudtok ugy picit önnálósodni, higyha nem is figyel rátok minden percben akkor sem loptok pl kocsit. Apropó az autó, ha meg lett húzva akkor gondolom egy másik autónak ment neki, szóval akkor valószínüleg másnak kárt okozott azzal mi van ?
Nagyon elő adod itt magad, hogy te mennyivel több vagy mint mások stb , de ha igazán értelmes lennél egyből gondolkodás nélkül szóltál volna a szüleidnek, mert ezzel, hogy falazol tesodnak nem teszel neki jót, de gonolom eddig már nem terjed az értelmed, hogy ilyen magasröptű összefüggéseket átláss :)
Kérdező te szerencsétlen, tudod mit? Hagyjuk a francba a drogfogyasztást. Akkor amit eddig tudunk:
- az öcséd elkötött egy kocsit
- az öcséd kárt okozott legalább egy autóban
- az öcséd drogot terjeszt pénzért
- az öcséd éjjel bulikban verekedéseket provokál
Még egyszer leírom: EZEK BŰNCSELEKMÉNYEK. Nem gyerek csínyek. Ezeknek a fele is elég lenne egy javító-nevelő intézethez, vagy pár év múlva egy fiatal korúak börtönéhez, ha még azt is hozzávesszük, hogy mindketten füveztek az meg csak hab a tortán.
Ha tényleg nem kamu, akkor te nulla aggyal rendelkező kis hercegnő most figyelj: k...rva gyorsan szólj anyádnak meg apádnak is. Remélhetőleg elzárják az idióta kölöknél a pénzcsapot és ezentúl hozzák-viszik az iskolába és legalább pár hónapra elzárják az idióta haverjaitól. Mondjuk pontosan tudom, hogy miért itt nyafizol, ahelyett hogy szólnál: mert f..sol, hogy beköp téged is a fűvel.
Jaj Istenem, fejezzétek már be, hogy a szüleinket piszkáljátok.
Inkább nem is nézem tovább a kérdést, a segítséget már megkaptam.
Vedd elő ezt a kérdést pár év múlva és adj hálát az égnek, hogy mások elmondták rólatok a véleményüket.
Vannak már 17 éves korban is felelősségteljesek és okosak, te nem közéjük tartozol.
Fejezzétek már be. :D
Este beszélek a nevelőapámmal és majd ő elintéz mindent.
" Kösz amugy. Nem a 30-as olvasott be észlény banda hanem a 29-es ,de sebaj :) Amugy meg annak aki azt írta hogy nem az ő társaságába keveredett" az olvassa vissza a kérdező válaszát."
Ha törölnek egy kérdést, akkor változik a sorrend, ezért amit te 29-nek látsz, az a 30-as volt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!