Beszéljek még erről a testvéremmel, vagy barátkozzak meg a döntésével?
A húgommal nagyon jó a kapcsolatunk.
A férjével kisbabát várnak, a 8. hónapban van. Eddig beszéltük, hogy ha megszületik a pici és szükség lesz rá, megyek segíteni, főleg főtt étellel. Nem akarok a nyakukra járni, ott ülni órákig. Csak felugrani a kajával, beszélgetni kicsit, ennyi. És persze nem is évekig, csak az első 2-3 hétben. Amikor én szültem, ő is segített, a második szülésem után a naggyal is sokat volt. Nekünk ez tök természetes.
De most szólt, hogy inkább ne menjek át és ne vigyek semmit, majd telefon a szülés után hogy mikor mehetek. Először azt hittem, hármasban akarnak lenni, ami persze tök rendben van, az ő döntésük. De kiderült, hogy anyósa elég csúnya megjegyzéseket tett rá, pl hogy hogyan tudott a fia egy ilyen lusta nőt feleségül venni aki arra sem képes, hogy ellássa a családját. Így most ő be fogja bizonyítani, hogy de igen.
Tudom, hogy a húgomék meg tudják majd oldani nélkülem is. De ha lehet kicsit könnyebb, miért ne legyen?
Felhozzam neki a témát vagy hagyjam rá?
Szegény.. szép kis anyost fogott ki. az lehet, hogy amikor az anyós szült, akkor nem segített neki senki (esetleg már akkor is ilyen természete volt)
de ez teljesen megszokott, hogy a kezdetben a közeli baratok vagy csaladtagok segitenek, hogy legalább fozni ne kelljen. szóval nincs igaza a kedves mamànak
Tesód döntése, én ebbe nem szólnék bele. Az egyetlen amivel esetleg tudsz segíteni, hogy amikor mentek látogatóba megnézni a babát, vigyél pár doboz fagyasztott kaját. Bármikor előveheti ha úgy érzi, aznap nincs ideje főzni.
Amúgy én nem foglalkoznék anyóssal, örültem volna ha van segítségem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!