Ne beszéljek vele többet?
Bátyám 2 hónapja szakított a barátnőjével. Két évig voltak együtt , de a végén nagyon sokat veszekedtek ezért bátyjám szakított vele. Én a lánnyal nagyon jóba voltam az elejétől kezdve, szinte minden nap beszéltünk és sokat találkoztunk . Több nehéz időszakomon is ő segített keresztül. A szakításuk után pár nappal írtam neki, hogy hogy van, a bátyám meglátta, megsértődött rám és azt kérte ne beszéljek vele többet. Most mit csináljak?
18/L
Szakítás konkret okat nem biztos hogy tudod.
Legalabb is lehet nem ugy van ahogy azt az egyik fel Elmondta.
Mar mivel kezdemenyezted a beszélgetést nem a batyadal kelett volna kezdened hanem pl igy.
Sajnalom ami köztetek tortent de ez idő alatt megkedveltelek es szeretnem ha jo kapcsolatunk megmaradna...ennyi es ha érdeklődik a batyadrol akkor max elmondod a keresésére a választ.
Ha a nehéz időszakaidon is átsegített, ő egy nagyon jó barátnő. Nincs joga a bátyádnak azt kérni, hogy ne beszélj többé egy számodra fontos emberrel.
A bátyádnak még friss a dolog, idővel rá fog jönni, hogy hülyeséget kért tőled. :)
A bátyádnak nincs igaza! Ő szakított vele, neked viszont közben a barátnőd lett és az is marad.
Tapintatból ne hívd a lányt hozzátok, lehetőleg ne a bátyád előtt csacsogj vele telefonon, de a kapcsolatot nyugodtan tartsd vele.
Lehet, hogy fél év múlva (vagy ha lesz újabb barátnője), a bátyád sem veszi ezt ilyen élesen.
A tesód szakított vele, nem te. Ráadásul nem a lány hagyta ott.
Tartsd vele a kapcsolatot, de amíg a bátyád nincs teljesen túl a dolgon, addig ne beszélj neki róla. Nem azt mondom, hogy titkold, mert miért tennéd, csak ne legyen közöttetek beszédtéma. Aztán majd úgyis lenyugszik a tesód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!