Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A húgom pokollá teszi az...

A húgom pokollá teszi az életem, mit csináljak?

Figyelt kérdés
én 17 vagyok, ő 15. kiskorunk óta mindig egy szobában laktunk, így most is. én kollégista vagyok ezért hétközben nem alszom otthon, csak hétvégén vagyok otthon viszont minden pénteken arra érek haza hogy megint feldúlta a szobámat és széthagyta a szemetét meg elhordta a holmimat. nem lehet vele normálisan beszélni mert vagy ordít vagy gúnyolódik vagy egész egyszerűen bedugja az ujját a fülébe én hangosan énekel amikor beszélek hozzá. a szüleink sem bírnak vele és a fiatalabb tesóink is mind elviselhetetlennek tartják. nem tudom hogyan értethetném meg vele hogy az életmódja tönkre tesz engem és gyomorgörccsel megyek haza, vajon megint mivel fog zaklatni. én nem akarom hogy vér follyon de ez így nem mehet tovább! mit tegyek? mivel győzhetném meg?
2016. máj. 16. 21:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%

a szüleink sem bírnak vele - igy jar aki nem neveli idejeben a gyereket.

#7, bar en voltam verve, sokszor jogosan, en nem fogom utni a gyerekem, de ilyen hiszti eseten nem fogom csendbe turni. ha o ordit en is tudok, es aranyosan jar a buntetes is.

2016. máj. 16. 22:10
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Viki4453, te hol olvastad, hogy a kérdező fiú? :O Nekem ez kimarad, akárhányszor olvasom.

Kérdező.Azt meg lehet csinálni, hogy egy függönnyel külön választani a szobát? Meg lenne a saját kijelölt területed, ahová a hugi nem mehetne. Ha még is ott vannak a cuccai, szemete, akkor ahogy az egyik válaszadó tanácsolta, összeszedni, és ágyára, asztalára rápakolni! Porszívózni, takarítani szigorúan csak a saját részeden. Szekrényekre nem lehet zárat tenni?

2016. máj. 16. 23:32
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ennel van egyszerubb megoldas is. Mikor hazamesz egy szot nem szolsz hozza, akar mennyire cseszeget. Odebb turod egy kicsit a cuccait hogy tudj aludni es ennyi..hidd el egy ido utan mikor mar teljesen letojod egyszer csak rendben talalod a szobadat es a hugod lessz a legjobb baratod. Passziv kivegzes, en ezt csinaltam, bevalt.
2016. máj. 17. 03:13
 14/20 anonim ***** válasza:
62%
Ja, es azt lehagytam, hogy ha viszont megis hozzaszolnal kedves legy, tojd le h cseszeget, ha meg megsert akkor tovabbi ket het hallgatas. Valoszinuleg szeretethianyos ezert probalja felhivni magara a figyelmet.
2016. máj. 17. 03:18
 15/20 anonim ***** válasza:
Csak van normálisabb pillanata is húgodnak? Akkor kéne leülni vele beszélni, valami miatt csinálja ezt, mert ez nem ésszerű viselkedés, fel akarja hívni magára a figyelmet.
2016. máj. 17. 15:15
 16/20 anonim ***** válasza:

A cuccaidat zárdel.

És csináld amit ő csinál,úgysem vagy otthon 7közben.

Akivel nemlehet azzal nem is kell beszélni.

2016. máj. 18. 19:37
 17/20 A kérdező kommentje:

először is köszönöm hogy ennyien válaszoltatok, tényleg eléggé kétségbe vagyok esve :/ amiket javasoltatok már többnyire kipróbáltam: az erőszak nem megoldás, tekintve hogy a fájdalomküszöbe az enyém felett áll (egyébként lány vagyok! és nem szoktam verni a kisebb tesóimat csak ha muszáj). a szobánk elrendezése egyébként olyan hogy egyértelműen elkülöníthető a két rész, valamint a szekrényemet nem lehet zárni de az ajtaja mindig csukva van.

de természetesen szokott lenni rendes időszaka is, olyankor nagyon jól kijövünk, csak ez ritkán van és komolyan akkor sem lehet vele beszélni. a szüleink, hát belátom elrontották, őket sem tiszteli, sőt az arcukba mondja hogy nem érdekli őt a véleményük. nekem nem tudom honnan lenne ennyi bőr a képemen. azon kívül én vagyok a legidősebb és rajta kívül van még 4 másik tesóm fiú-lány fele-fele arányban, nála is mond fiatalabb. néha belegondolni sem merek rajtuk mekkora a lelki terror :/

2016. máj. 20. 16:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Arra számíthat, hogy a fiatalabbak egyszer fellázadnak ellene
2016. máj. 20. 16:52
 19/20 anonim válasza:
0%
fas kell neki mar biztos hozz ossze vele ugy setbasom hogy lábra se bir majd allni
2016. máj. 28. 20:46
 20/20 anonim válasza:
0%
csak vicc volt kerdezo nem veszed a poént? hozz ossze vele en megnyugtatom majd
2016. jún. 5. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!