A húgom pokollá teszi az életem, mit csináljak?
a szüleink sem bírnak vele - igy jar aki nem neveli idejeben a gyereket.
#7, bar en voltam verve, sokszor jogosan, en nem fogom utni a gyerekem, de ilyen hiszti eseten nem fogom csendbe turni. ha o ordit en is tudok, es aranyosan jar a buntetes is.
Viki4453, te hol olvastad, hogy a kérdező fiú? :O Nekem ez kimarad, akárhányszor olvasom.
Kérdező.Azt meg lehet csinálni, hogy egy függönnyel külön választani a szobát? Meg lenne a saját kijelölt területed, ahová a hugi nem mehetne. Ha még is ott vannak a cuccai, szemete, akkor ahogy az egyik válaszadó tanácsolta, összeszedni, és ágyára, asztalára rápakolni! Porszívózni, takarítani szigorúan csak a saját részeden. Szekrényekre nem lehet zárat tenni?
A cuccaidat zárdel.
És csináld amit ő csinál,úgysem vagy otthon 7közben.
Akivel nemlehet azzal nem is kell beszélni.
először is köszönöm hogy ennyien válaszoltatok, tényleg eléggé kétségbe vagyok esve :/ amiket javasoltatok már többnyire kipróbáltam: az erőszak nem megoldás, tekintve hogy a fájdalomküszöbe az enyém felett áll (egyébként lány vagyok! és nem szoktam verni a kisebb tesóimat csak ha muszáj). a szobánk elrendezése egyébként olyan hogy egyértelműen elkülöníthető a két rész, valamint a szekrényemet nem lehet zárni de az ajtaja mindig csukva van.
de természetesen szokott lenni rendes időszaka is, olyankor nagyon jól kijövünk, csak ez ritkán van és komolyan akkor sem lehet vele beszélni. a szüleink, hát belátom elrontották, őket sem tiszteli, sőt az arcukba mondja hogy nem érdekli őt a véleményük. nekem nem tudom honnan lenne ennyi bőr a képemen. azon kívül én vagyok a legidősebb és rajta kívül van még 4 másik tesóm fiú-lány fele-fele arányban, nála is mond fiatalabb. néha belegondolni sem merek rajtuk mekkora a lelki terror :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!