Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak ha valaki...

Mit csináljak ha valaki pokollá akarja tenni az életem?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam.Nekem volt egy barátnőm és az a csaj állandóan tapadt rá.Én mindig mondtam a barátnőmnek,hogy ne lógjon vele és ezen annyira megsértődött,hogy azóta nem vagyunk barátnők.Aztán miután a barátnőm elkezdte sajnáltatni magát és az a csaj állandóan vígasztalta meg mindenki őt védte.Így csak három normális csaj maradt.Én és a két barátnőm.Ez a utána meg elkezdett nyalizni a kedvenc tanáraimnak.Meg anyukámnak is.Mert azt mondta h ő viszi a leckét megéreklődött utnánam aztán végül tökre lemaradtam mert nem hozta a házit.Ez a csaj egy igazi r*banc.Aki odamegy hozzá az teljesen megváltozik meg elkezd vele lógni.És ez a csaj tönkre akarja tenni az életem.Mert a maradék embereket is elakarja venni tőlem.

Mert elvette a barátaim,majdnem intőt kaptam mert le r*bancoztam,a tanáraim azt se tudják ki vagyok,mert a csaj amit nekem kéne ő mindig megcsinálja,hogy nyalizzon,állandóan beszól,szekál,anyukám elhiszi neki h "barinők vagyunk".És nekem ebből k*rvára elegem van.Tönkre akarja tenni az életem.Mit csináljak?

#barátnő #osztálytárasak
2014. jan. 11. 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:
51%
szard le! nem tudsz mást tenni.. úgylátszik hamar megszarzi magának az embereket / barátokat :/ az iskolában meg a leendő feladatoknál legyél gyorsabb és vállald el hamarabb :D
2014. jan. 11. 11:12
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Ahogy olvasom, itt csak egy megoldás maradt: a kábítószer.

(nem ám, nem olvastam el, ennyi zagyvaságot ki tud elolvasni? amúgy is 99% h semmi értelme az egésznek.)

2014. jan. 11. 11:57
 3/3 anonim válasza:

Én tuti vissza vágnák .

Bizonyára közvetlenebb és nyitottabb típusú mint te.

Én most kicsit változtatnák magamon . Persze nem örökre csak átmenetileg . Vigyázz hogy ön magad maradj :D Kicsit nyiitottabb légy és közelítsd meg a számára fontos embereket barátokat stb.. . Társalogj velük , hivd el őket ide oda . Lógj velük . Csak arra figyelj ne ess a ló túl oldalára. A barátaidat próbáld vissza szerezni . Kezdőnek egy jó programmal amit tudod hogy szeretnek . tUDOM PISZOKNAK HANGZOK . DE ÉN A CSAJ MELLÉ BE FÉRKŐZNÉK ÉS SZÉP LASSAN APRÁNKÉNT ALATOMOSSAN MEG KÖRNYÉKEZNÉM A KÖREIT ÉS MAGAMHOZ ÁLLÍTANÁM ŐKET . Én így tennék tudom kicsit abszúrd de hát 21. szászad :)

2014. jan. 16. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!