Csak én örülök, hogy nincs h, nincs hó lapatolas, nincs csúszós járda, út, és csontig átfagyasztó hideg? Aki meg sír minek? Ki akarja törni a nyakát?
Én is örülök neki. Igazából nyár-párti vagyok.
De az van, hogy még csak január eleje van lesz még tél is.
Ne legyen hideg.. nem szeretem!
a fütést se tudjik.mindig megoldani, meg meg nagyon sokan masok se..
ha minden szegeny ember jo futott lakasra mehetne haza, kit erdekelne e hideg meg a ho ? csak ne legyen jeges a jarda :)
Én is örülök!
Szeretem a havat, de csak akkor ha szépen megmarad és nem lesz minden sáros latyak, és normálisan tisztítják a járdákat, utakat, nem kell állandóan attól félni, hogy eltöröd valamidet, ha kilépsz az utcára. Ilyen sajnos nem nagyon van, ezért sokkal kényelmesebb így, hogy nincs hó.
Korcsolyázni meg lehet most is :)
Most jó, olcsóbb a fűtés.
Akkor fogunk szívni, mint a torkos borz, amikor bejönnek a fagyok. Mert elkezdett minden kirügyezni, és ha azok elfagynak, akkor idén horror pénzeket fogunk fizetni mindenért. Ami egy barack vagy cseresznye esetében nem gáz, legfeljebb eszünk mást helyette, de ha a búza vagy a kukorica sínyli meg, akkor jelentősen drágább lesz minden kenyér- és tésztaféle, no meg persze a hús. Ez pedig a szegényebbeknek nagyon komoly problémát fog okozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!