A húgom pokollá teszi az életem, mit csináljak?
"megint feldúlta a szobámat" - úgy érted, a szobátokat
Én azt csinálnám, hogy amikor hazamegyek, az összes szerteszét hagyott cuccát, szemetét rádobálnám az ágyára meg az asztalára. Ha külön szekrényed, íróasztalod van, zárd el a holmijaidat. És próbáljátok meg azt, hogy leültök szülők, tesók közösen, és elmondjátok neki higgadtan, veszekedés nélkül, hogy nem toleráljátok tovább ezt a viselkedést részéről, találjatok ki neki szankciókat, ha nem változtat. Így hatásosabb lesz, mintha mindig csak egy ember próbálna beszélni vele.
1.próbáld tőle elzárni a cuccaidat!
2.Ha gúnyolódik,vagy befogja a fülét adj neki 1-2 pofont!Abba nem fog belehalni,de talán észheztér!
3.A pofon után mond meg neki ha még 1x hozzá nyúl a cuccaidhoz,akkor megint kapni fog!
4.Veszéld meg vele és a szüleiddel,ha ezeket nem akarod!
5."Véletlenül" rakd el néhány cuccát!
szuleitek hol vannak, ok nem tudnak megnevelni, ha mar egyszer az o feladatuk lenne ez?.......
masreszt, fogjatok ossze tesok, ultessetek le, es mondjatok el neki, hogy ez igy nagyon nem jo!!! ha semmi se hasznal, akkor ahanyan vagytok, szoritsatok korbe, fenyegessetek meg, ha x datumig adott haladek idoben semmi javulast nem mutat. beigerhettek neki egy-egy pofont.
17 Éves fiú. A másik 15 Éves lány.
Szerintem a pofonokon kívül más módszer is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!